Mira Škorić: Miliću mnogi nisu ni do kolena
Foto: Dragan Kadić

Stala u Vukašinovićevu odbranu

Mira Škorić: Miliću mnogi nisu ni do kolena

Pop kultura -
Pevačica kontrira žiriju „X faktora“, koji je pred milionskom publikom omalovažio sve što je roker do sada uradio

Ljudi, niste u pravu.Mira Škorić oduševljena je nastupom Milića Vukašinovića u „X faktoru“, koji se preksinoć emitovan na TV Pink. Za razliku od članova žirija ovog takmičenja koji su svojim komentarima omalovažili i ismejali rokera, pevačici se dopalo to što se on maskirao u čudovište i smatra da je dobro zabavio publiku. Mira tvrdi da mnogi kompozitori Vukašinoviću nisu ni do kolena.- Milić je ostvaren čovek, mnogi mu nisu ravni. Gledala sam njegov nastup i mnogo mi se dopao. On je to više uradio radi dobre fore. Čovek je napravio mnogo hitova i sigurno se nije prijavio da bi pobedio u „X faktoru“. Mnogi autori i kompozitori ni za dva života neće postići ono što je Milić ostvario do sada - naglašava Mira i dodaje da Kiki Lesendrić nije trebalo Milića da ugrozi komentarima i da je Željko Joksimović, po njenom mišljenju, najbolji član žirija:- Kiki je neko ko je vrhunski u svom poslu, ali Željka ne možemo porediti ni sa kim.(M. D.)

Đani: Kiki je preteraoRadiša Trajković Đani kaže da na estradi često ima sukoba, ali naglašava da je uvek za to da se kolege zaštite.- Pa uvek neko nekog vređa. Dosta se mi narodnjaci isvađasmo, sad je malo red i na zabavnjake. Da sam ja sedeo na Kikijevom mestu, ne bih vređao kolegu bez obzira na to da li mi se nastup dopao ili ne.

Bora Čorba: O kolegama nikad lošeBora Đorđević tvrdi da nikada ne bi vređao kolege.- Ne znam, Milić je specifičan roker i takav je kakav je. Od mene o kolegama nećete čuti ništa loše.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track