ZVEZDE SAVETUJU: 5 stvari koje su bolje od seksa!
Foto: Printscreen

Čudan ukus

ZVEZDE SAVETUJU: 5 stvari koje su bolje od seksa!

Pop kultura -
Pamela Anderson je priznala da više voli crnu čokoladu od "akcije u krevetu, dok je za Boj Džordža pre popio čaj nego vodio ljubav

Filmske zvezde i druge poznate ličnosti mogu ponekad imati čudan ukus, pa stavljaju čudne stvari ispred, recimo, seksa.

1. Crna čokoladaPamela Anderson je priznala da više voli crnu čokoladu od "akcije u krevetu"."Čokolada bar može da vam traje koliko vi želite. Drugo, kad jedete čokoladu, ne smetate komšijama- kaže zanosna plavuša.

2. HranaPoznato ime u svetu mode, Gok Van, koji se proslavio knjigom "Kako da izgledate dobro kad ste nagi", kaže da više uživa u ukusnom zalogaju nego kad je obučen tip-top."Razmislite. Oblačimo se možda jednom ili možda dva puta dnevno, ali moramo da jedemo najmanje tri puta dnevno.

3. CipeleKeri Bredšo, zvezda "Seksa i grada", proslavila se svojom rečenicom iz serije da je dobar par visokih potpetica, posebno onih koje je napravio dizajner Manolo Blanik - bolji od seksa."Keri bi verovatno mogla da računa na Manola više nego na muškarca", izjavila je Sara.

4. Šolja čajaBoj Džordž je uvek bio sklon da šokira publiku. Tako je, još jednom, iznenadio publiku svojom izjavom: "Radije bih popio šolju čaja nego vodio ljubav". Njegova autobiografija, izašla kasnije, otkrila je da se čini, imajući u vidu njegove ljubavne afere tokom 80-tih, da je baš popio dosta čaja.

5. ŠopingKim Kardašijan je dala čuvenu izjavu: "Mogla bih da se izborim sa samoćom, ali da ne trošim novac - to bi mi teško palo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track