PAKLENE ULICE: Poginuo glumac Pol Voker

Sleteli s puta

PAKLENE ULICE: Poginuo glumac Pol Voker

Pop kultura -
Tragedija se dogodila u subotu popodne u mestu Santa Klarita, u blizini Los Anđelesa, pošto je "porše" kojim je upravljao Vokerov (40) prijatelj sleteo s puta, zakucao se u lampion i eksplodirao

Glumac Pol Voker, koji se proslavio ulogom u filmu "Paklene ulice", poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Kaliforniji.Tragedija se dogodila u subotu popodne u mestu Santa Klarita, u blizini Los Anđelesa, pošto je "porše" kojim je upravljao Vokerov (40) prijatelj sleteo s puta, zakucao se u lampion i eksplodirao.

Četrdesetogodišnji Voker nalazio se na mestu suvozača u poršeu kojim je upravljao za sada još uvek neidentifikovani vozač. On je izgubio kontrolu nad vozilom koje je potom udarilo u drvo, a odmah nakon toga i eksplodiralo.

Vatrogasci su nakon nesrećnog događaja odmah stigli na lice mesta i ugasili požar, a lekari hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt oba putnika.Nesreća se dogodila jutros u Južnoj Kaliforniji.Američki glumac Pol Voker, koji je nedavno promovisao svoj poslednji film Hours, najpoznatiji je po svojim ulogama u franšizi Fast and Furious, a svoju karijeru gradio je kroz vodeće uloge u filmovima Joy Ride, Into the Blue, Timeline, kao i u filmu Klinta Istvuda Flags of Our Fathers i mnogim drugim. Voker je iza sebe ostavio petnaestgodišnju ćerku Medou, koju je 1998. godine na svet donela njegova tadašnja devojka Rebeka.

Pol Voker je rođen u blizini Los Anđelesa 12. septembra 1973. Bio je najstarije od petoro dece u porodici poznatih. Njegov deda Vilijam je bio učesnik bitke u Perl Harburu, a godinama se uspešno profesionalno bavio boksom. Majka Šeril je u mladosti bila poznata manekenka, dok mu je otac, koji se takođe zove Pol, ostvario zavidnu karijeru u privatnoj fimi čija je glavna delatnost bila usmerena na izgradnju kanalizacionih instalacija.

http://www.youtube.com/watch?v=QutPwW0pEnk
http://www.youtube.com/watch?v=kPuZGWuW1kM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track