POPADIĆI ODRALI RTS: Glumci Boljeg života prinuđeni da tužbom dobiju honorare!

Sud pa novac

POPADIĆI ODRALI RTS: Glumci Boljeg života prinuđeni da tužbom dobiju honorare!

Pop kultura -
Postala je praksa da se mesec dana po završetku emitovanja automatski podigne tužba i na taj način naplaćuje honorar - kaže Boris Komnenić i dodaje da pomenuta "rutina" ne priliči javnom servisu. Snežana Savić naplatila 600.000

Glumci Boljeg života stalno vode rat sa RTS-om, koji godinama reprizira čuvenu sagu o Popadićima! Poslednju "pobedu" nad javnim servisom izvojevala je Snežana Savić, alijas fatalna Nina Andrejević iz serije. Savićeva je nedavno dobila 600.000 dinara na ime zaostalih honorara iz serije. Ona kaže da voli RTS i da veoma žali jer je morala sudskim putem da naplati svoje pošteno zarađene pare.

- RTS smatram svojom drugom kućom. Imala sam sreće da dobijem samo deo honorara. Ne volim da se tužakam i žao mi je što sam na taj način morala da ispunim svoja prava - kaže Savićeva.Boris Komnenić, čuveni Saša Popadić iz serije, kaže da tužbe nisu ništa čudno i da je postala rutina da se do honorara dolazi sudskim putem. - Tužba još traje. Postala je praksa da se mesec dana po završetku emitovanja automatski podigne tužba i na taj način naplaćuje honorar - kaže Komnenić i dodaje da pomenuta "rutina" ne priliči javnom servisu.

Dragan Bjelogrlić, Boba Popadić iz serije, da se sada pomalo popravila situacija na RTS-u.

Glava kuće Dragiša Giga Popadić, odnosno legendarni glumac Marko Nikolić nije želeo da komentariše poslednje tužbe, ali je u januaru poručio da će od Javnog servisa uterati poslednji dinar koji mu duguju.- Pa tako ćemo. Ćeraćemo se još - poručio je Giga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja