Adrijana Lima: Definitivno sam baka među Viktorijinim anđelima

Trinaest godina na pisti

Adrijana Lima: Definitivno sam baka među Viktorijinim anđelima

Pop kultura -
Prvi put sam 2000. godine bila deo ovog spektakla i zadivljujuće je to što sam istrajala ovoliko dugo, rekla je Lima

Adrijana Lima bi po stažu koji ima kao Viktorija Sikret anđeo mogla da bude proglašena za baku među ostalim anđelima. Ona i Aleksandra Ambrozijo šetaju pistom tokom ovog modnog spektakla već trinaest godina, ali se Andrijana još nije umorila od reklamiranja ekstravagantnog donjeg veša.

"Definitivno sam baka", kroz smeh je prokomentarisala Andrijana u razgovoru za "Vog".

"Prvi put sam 2000. godine bila deo ovog spektakla i zadivljujuće je to što sam istrajala ovoliko dugo. Uvek podržavam i nove devojke. Kara Delevinj je tako kul. Dopada mi se ukus Viktorija Sikret tima, uvek biraju super i uzbudljive devojke", zaključila je Lima.

Adrijana je još i otkrila da se ipak stiču neke prednosti kada ste ovoliko dugo u poslu, a jedna od njih je i ta da ne morate uvek da probate garderobu koju želite da nosite:

"Više ništa nikada ne probam. Nakon ovoliko godina provedenih u modelingu, nosila sam odeću najrazličitijeg stila, tako da sada mogu samo da pogledam neki komad garderobe i da znam da li će dobro da mi stoji ili ne. Tako je čak i sa naočarima za sunce. Isto je i sa Viktorijom Sikret. Njihovi dizajneri znaju šta svaka od nas voli, koje boje i oblik i tako nam ugađaju".

Pravo iz Londona, Lima putuje poslom za Dubaji, odakle će otputovati u svoj dom u Majamiju, gde će provesti Božić da suprugom Markom i ćerkama Sijenom i Valentinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track