OMRSTIO BRK: Bali-beg otvorio restoran!
Foto: Printskrin

Otišao u ugostitelje

OMRSTIO BRK: Bali-beg otvorio restoran!

Pop kultura -
Turski zavodnik Burak Ozičivit nedavno je otvorio je restoran pod nazivom "Bali-beg" u luksuznom trgovačkom centru u Istanbulu

Burak Ozčivit, zvezda serije "Sulejman Veličanstveni", otvorio je svoj restoran pod nazivom "Bali-beg", a na ceremoniji otvaranja bilo je veliki broj ljudi.

Turski zavodnik Burak Ozičivit nedavno je otvorio je restoran pod nazivom "Bali-beg" u luksuznom trgovačkom centru u Istanbulu. Zvezda serije "Sulejman Veličanstveni" priredila je gala-veče za svoje goste, a na ovom događaju pojavilo se stotine fanova s kojim se fotografisao delivši im i autograme.

"Ovo je tek početak moje ugostiteljske karijere. Uskoro ćemo imati lanac restorana u svim većim gradovima Turske", rekao je Ozčivit koji je svoj restoran posvetio svom dedi i pradedi.

"Žao mi je što moj deda i pradeda nisu ovde. Ljubav prema kuhanju preneli su na oca, a on na mene. Restoran sam posvetio njima", istakao je popularni Bali-beg, koji je priredio zakusku za svoje prijatelje i kolege, kao i za svoju porodicu.

Burak je istakao da nema nameru da ima visoke cene, jer mu, kako kaže, nije cilj da privuče samo privilegirane goste dubokog džepa.

"Crveni neonski brkovi dočekaće vas na ulazu u restoran, a stavili smo ih i na cjenovnike, jelovnike, salvete, kao i podmetače", rekao je Burak."Bali-beg Malkočoglu bio je skroman muškarac, čovek iz naroda, pa ćemo poslovati u skladu s tim. Srećan sam što nam zbog serije dolaze turisti iz celog svijeta. Razmišljao sam da u lokalu postavim veliki pano na koji ćemo stavljati poruke i fotografije gostiju", rekao je turski glumac i dodao da bi u svom prvom restoranu htio da organiziju tematske, kao i rođendanske zabave, međutim, sa tom idejom će morati da sačeka dok se posao ne razvije.

Slavlje je trajalo do jutra, a Burak je morao da tokom večeri angažuje dodatno obezbjeđenje jer su obožavatelji uznemiravali goste, među kojima je bilo puno turskih zvezda. Inače, kuvari su Ozčivita iznenadili tortom na kojoj su jestivim bojama nacrtali Bali-begov lik. Voćno-čokoladni desert oduševio je glumčevog oca.

"Osećam se kao mladoženja na venčanju", našalio se Burak Ozičivit dok je pred fotografima sekao tortu. Nakon što je počastio prijatelje, desertom je ponudio i obožavatelje koji su strpljivo čekali pred vratima.

http://www.youtube.com/watch?v=oPWhXZzVezk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track