Kim Kardašijan želi drastično da smrša do venčanja
Foto: Instagram

Želi najmanji konfekcijski broj

Kim Kardašijan želi drastično da smrša do venčanja

Pop kultura -
Jedan izvor rekao je kako Kim očajnički želi da dostigne najmanji konfekcijski broj, jer bi želela da obuče što manju venčanicu

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan gostovala je u emisij Džimija Kimela gde je otkrila destinaciju venčanja, ali i velike planove vezane za taj dan.

Kim se pojavila u dvodelnoj Diorovoj haljini kojom je kao i uvek naglasila svoje atribute. Iako je poznata po svojim oblinama i izgleda kao da je zadovoljna svojom linijom, Kim planira da do leta drastično oslabi kako bi bila što lepša mlada. Više nije cilj povratiti liniju pre trudnoće već joj je plan da bude još mršavija nego ranije.

Jedan izvor rekao je kako Kim očajnički želi da dostigne najmanji konfekcijski broj. Volela bi da obuče što manju venčanicu.

U emisiji je otkrila kako će destinacija za venčanje s reperom Kanjeom Vestom definitivno biti Pariz. Nije želela da otkriva ni lokaciju ni tačan datum, ali "biće definitvno leto“, kaže Kim.

"Pariz je mesto koje oboje jako volimo i često posećujemo."

Na pitanje o njenom budućem prezimenu, starleta je rekla kako će Kardašijan ostati njeno srednje ime, a dodaće prezime Vest kao svoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track