SAVETI: Kako da uz malo novca izgledate kao milion dolara

Pravilne kombinacije

SAVETI: Kako da uz malo novca izgledate kao milion dolara

Pop kultura -
I sa skromnim budžetom možete da kreirate stajling, a da se svi za vama okreću

Sigurno ste u časopisima, na poslu ili na žurkama videli žene koje izgledaju kao da su izašle iz modnog magazina. One znaju da se obuku elegantno i imaju ono nešto, izgledaju kao milion dolara. I sa skromnim budžetom možete da kreirate takav stajling. Odigrajte na pravu kartu.Komadi klasičnog krojaPredlažemo nekoliko klasičnih i elegantnih komada.- Cigaret pantalone (mnogo su elegantnije od zvoncara)- Pantalone peglane na ivicu- Košulje s visokim kopčanjem i dugim rukavima- Ravne, uske suknje koje nisu prekratke- Ukrojeni sakoi- Komadi od kože i veštačkog krzna

Kombinacije crno-beloMiksovanje crne i bele boje je uvek superšik. Obucite crne pantalone i belu košulju ili belu suknju uz crnu bluzu i mali beli kardigan. Možete da isprobate i komade koji imaju bele šavove na crnoj osnovi. U svakom slučaju, inspirišite se stilom legendarne Koko Šanel.

Investirajte u "it" detaljDizajnerska garderoba nam je uglavnom nedostižna, ali detalje s potpisom možete nabaviti na rasprodajama ili ih naručite iz nekog autleta u inostranstvu, kada vam prijatelji putuju. Samo jedan “it” detalj - nakit, marama, kaiš vaš jednostavan autfit može pretvoriti u superšik kombinaciju.

Akcenat na jednom komadu nakitaUkoliko imate jedan efektan komad nakita, istaknite ga! Obucite neku jednostavnu kombinaciju, koja će u prvi plan istaći dragi kamen ili dizajn nakita. Tako će i vaša garderoba delovati skuplje.

Pravilno držanjeDržanje možda ne spada pod stajling, ali je veoma važno za utisak koji ostavljate. Leđa ispravite i kada hodate i dok sedite. Krećite se graciozno i pokušajte da kontrolišete svaki pokret. Visoke potpetice će vam pomoći u tome.

Jednobojno i uvek moderni dezeni- Šik boje: crno, belo, teget, bisersiva, prirodni tonovi- Šik dezeni: pruge, riblja kost, kare.

Manje je višefokusirajte se na jedan detalj koji će podići jednostavnu kombinaciju. Jednostavnost je ključ elegancije. Obratite pažnju na žene koje istovremeno nose firmirane naočare, preskupu tašnu i cipele s potpisom. One vam sigurno neće biti šik.

Biseri, štras, kristaliČak i ako vaše kamenje nije pravo, delovaće glamurozno. Pazite na kvalitet imitacije, da ne biste postigli jeftin efekat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track