SVI GREHOVI: Umri muški trebalo bi da se zove umri s greškom!

Mnogo propusta

SVI GREHOVI: Umri muški trebalo bi da se zove umri s greškom!

Pop kultura -
U jednoj sceni trudnoj ženi se savetuje da pije, a Brus inače ima vozača koji ima samo 14 godina i to je takođe po zakonu

Film "Umri muški" u kojem glavnu ulogu tumači Brus Vilis je neverovatan zbog mnogih nelogičnosti i obiluje filmskim greškama.

U ovom filmu, koji je smešten u vreme osamdesetih godina, pištolji su po tvorcima ovog ostvarenja, bili dozovoljeni u avionu. A cigarete na aerodromu. Scena u kojoj Brus Vilis izlazi iz aviona i pali cigaretu na pisti je svakako nemoguća. Ma koja godina bila u pitanju.

U jednoj sceni, trudnoj ženi se savetuje da pije, a Brus inače ima vozača koji ima samo 14 godina i to je takođe po zakonu. Da ne pričamo o ceni goriva u to vreme, koja je, sudeću po filmu, po galonu bila 74 centa.

U filmu "Umri muški" vožnja liftom, samo jedan sprat traje beskonačno... Toliko da slobodno možete da odzviždite jednu pesmicu. Mreža mobilnih telefona, naravno, pokrivena je i tunelu, iako su se tih godina tek pojavili mobilni. Dakle, nemoguće!

I možda čak i najupadljivija filmska greška, ista scena, drugi kadar. Brus Vilis ima belu majcu, u sledećoj sekundi ona je braon?! Ima tu još mnogo, mnogo grešaka i propusta.

http://www.youtube.com/watch?v=Lk8skZQC8po
NE PROPUSTITE:

Voleli ste film Prljavi ples? Ovo su njegovih 40 grehova...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track