SVE ZA LEPOTU: Kim Kardašijan hiruški zatezala ruke pred kamerama!

Šta još neće izmisliti

SVE ZA LEPOTU: Kim Kardašijan hiruški zatezala ruke pred kamerama!

Pop kultura -
U poslednjoj emisiji "U korak sa Kardašijanima" Kim je sa svojim najboljim prijateljem Džonatan Kebanom posetila plastičnog hirurga kome se požalila na naborane ruke i kako bi volela da to sredi

Holivudska starleta Kim Kardašijan, na sve je spremna zarad svoje lepote i popularnosti. Iako poriče da je njena guza delo estetske hirurgije, zatezanje grudi i ruku definitivno ne može da porekne jer je zahvat snimila ekipa njenog rijalitija.

U poslednjoj emisiji "U korak sa Kardašijanima" Kim je sa svojim najboljim prijateljem Džonatan Kebanom posetila plastičnog hirurga kome se požalila na naborane ruke i kako bi volela da to sredi.

"Opsednuta sam rukama. Mislim da izgledaju jako naborano. Postoji li nešto što bi ih zateglo?", upitala je sestra Kardašijan, a pošto u plastičnopj hirurgiji postoji rešenje za sve, doktor se sa svojim osobljem odmah bacio na posao kako bi starletu učinio zadovoljnom.

Nakon zahvata koji su zabeležile kamere rijaliti ekipe, hirurg je, na zahtev starlete, sredio i mali ožiljak koji se nalazio na njenom nožnom palcu.

"Ovo su stvari koje se rade za lepotu", kroz smeh je poručila Kim.

http://www.youtube.com/watch?v=eK7KZdCYMuI

Ne propustite:

KO STARLETA: Ana Nikolić izbacila grudi ko Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track