Fanovi se narugali Travolti: Hvala ti, Džon Tromolto!
Foto: Rojters

Prekrstio Idin Menzel u Adel Dazim

Fanovi se narugali Travolti: Hvala ti, Džon Tromolto!

Pop kultura -
Zaželimo dobrodošlicu jednoj jedinoj i neverovatno talentovanoj Adele Dazim, potpuno siguran u ono što govori rekao je Travolta koji nije ni primetio da je Idinu preimenovao

Proslavljeni glumac Džon Travolta glumicu Idinu Menzel prekrstio je u Adel Dazim. Ubrzo nakon ovog velikog gafa društvene mreže preplavili su brojni komentari na njegov račun.

Glumac nije bio ni među dobitnicima ni među nominovanima, ali dan nakon dodele Oskara i on je postao zvezda društvenih mreža. Dok je Džon Travolta (60) najavljivao izvedbu pesme "Let It Go" Idine Menzel (42) iz crtanog filma "Frozen", pogrešno je pročitao njeno ime.

"Zaželimo dobrodošlicu jednoj jedinoj i neverovatno talentovanoj Adele Dazim", potpuno siguran u ono što govori rekao je Travolta koji nije ni primetio da je Idinu preimenovao. Ubrzo nakon ovog gafa društvene mreže preplavili su brojni komentari na njegov račun, a otvoreno je i nekoliko profila na Tviteru pod imenom Adele Dazim.

"Hvala ti, Džon Tromolto", bio je prvi tvit osobe koja se našalila na račun glumca, a postoje i zahvale Travisu Džarvolti. Idinini obožavatelji ovo zasigurno neće brzo zaboraviti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track