NAJPOZNATIJI NEŽENJA DOLIJAO: Džordž Kluni se verio sa Asanžovom advokaticom!

Najpoželjniji holivudski zavodnik uskoro se ženi

NAJPOZNATIJI NEŽENJA DOLIJAO: Džordž Kluni se verio sa Asanžovom advokaticom!

Pop kultura -
Američki glumac ozvaničio ljubavnu vezu s atraktivnom Amal Alamudin, koja je trenutno zaposlena u pravnom timu osnivača Vikiliksa

Proslavili više puta.Najpoželjniji holivudski zavodnik Džordž Kluni uskoro će stati na ludi kamen, otkrivaju britanski mediji. Naime, nedavno se verio s advokaticom Amal Alamudin, koja je trenutno u pravnom timu osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža, a zastupala je i ukrajinsku političarku Juliju Timošenko. Svojevremeno je bila pomoćnica sudiji Patriku Robinsonu, koji je jedno vreme u Hagu vodio postupak protiv Slobodana Miloševića.- Nikad nikome ni na kraj pameti ne bi palo da će glumac da potegne tako bitnu stvar u životu. On je bio u vezi s brojnim poznatim ličnostima koje su ludele za njim, ali sad se skrasio. Kluniju i Amal je prelepo u vezi i verili su se na njegovu inicijativu. Dogovorili su se da tako lepu vest ne šire mnogo jer se plaše da im nešto ne krene naopako - rekao je jedan od Klunijevih prijatelja.

Zaljubljeni par u četvrtak je viđen u društvu Sindi Kraford i njenog supruga Rendija Gerbera.- Večerali su u jednom restoranu u Los Anđelesu i proslavili veridbu. Amal se pohvalila Sindi svojim skupocenim vereničkim prstenom, dok joj se ova divila. Pričali su o budućim planovima, pa i o predstojećem venčanju. Buduća mlada je presrećna što je uspela da zavede Klunija do te mere da će on zbog nje definitivno promeniti život. Kluni i Amal nedavno su takođe viđeni u jednom restoranu, gde su s više prijatelja proslavili veridbu - rekao je izvor.Predstavnik Džordža Klunija za odnose s javnošću nije želeo ništa da komentariše povodom privatnog života slavnog glumca, istakavši da on nema pravo na to.Kluni i Amal su prvi put zajedno viđeni prošlog oktobra u Londonu, kad je njihova veza bila u povoju. On ju je kasnije poveo i na specijalnu projekciju filma „The Monuments Men“ u Beloj kući, a nedavno su uslikani i na safariju u Tanzaniji.

http://www.youtube.com/watch?v=Fchy6JG2i0g#t=11

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track