PLES SA ZVEZDAMA: Nikolija napustila šou, 1.000 evra za decu iz Zvečanske!

Žestoka konkurencija

PLES SA ZVEZDAMA: Nikolija napustila šou, 1.000 evra za decu iz Zvečanske!

Pop kultura -
Nagradu od 1.000 evra Nikolija će pokloniti domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj

Nikolija Jovanović i njen plesni partner Ignjat napustili su šou Ples sa zvezdama. Njih dvoje su u dramskoj završnici izgubili u duelu od Vanese i Vlade. Nagradu od 1.000 evra Nikolija će pokloniti domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Žiri je bio na mukama da odluči ko ostaje u šou budući da su oba para bili fantastična, ali je predsednik žirija Marija Prelević presudila i odlučila da Vanesa ode dalje.

Posle odlične večeri i dobrih komentara sudija Marije Prelević, Konstantina Kostjukova, Aleksandra Josipovića i Nikole Mandića na vrhu tabele našli su se sa osvojenih 46 poena Tanja Petrović i Marko, iza njih sa 43 poena Lena Bogdanović i Mirko, koje prate sa poen manje Tanja Bošković i njen plesni partner Marko. Na dnu liste su Nigor i Jelena sa 26 poena, potom sa 29 poena Aleksandar i Slađana.

Koja dva para idu u duel određuju SMS glasovi koji se sabiraju sa glasovima sudija.

Do sada su šou napustili kreator Saša Vidić, manekenka Tamara Paunović, voditeljka Katarina Šišmanović, Nemeš i prošle nedelje sportski komentator Milojko Pantić. Milan Kalinić je napustio dalje takmičenje zbog povrede kolena.

Pobednik šoua dobija 25.000 evra koje idu u humanitarne svrhe.

Tok emisije

22.00 - "Dajemo ustanovi u Zvečanskoj za nezbrinutu decu", rekla je Nikolija pošto je saznala da napušta šou.

21.55 - Nikola zadržava Nikoliju i Ignjata. Konstantin spasava Vanesu i Vladu. Aleksandar svoj glas daje Nikoliji i Ignjatu. Marija mora da odluči koji par napušta šou. "Ja još preispitujem svoju odluku. Ovo je najteža odluka do sada. Ovoga puta moj rezon je bio taj da presudio više plesa a manje šoua i glas dajem Vanesi i Vladi", odlučila je Marija.

21.45 - Valcer plešu Vanesa i Vladimir iz serije "Vruć vetar" i pesmu "A sad adio". "Meni su se vaši nastupi svideli i sinoć i nisam vas očekivala ovde", rekla je Marija. "Osećam se k.rva jer je Vanesa osoba koja može mnogo da da, dok je Nikolija od razmaženog derišta postala neko ko još mnogo može da pokaže. Osećam se jako loše", rekao je Aleksandar

21.40 - Prvi plešu Nikolija i Ignjat plešu džajv uz pesmu "Kalašnjikov" Gorana Bregovića. "Moram da priznam, meni se i sinoć dopao ovaj ples. Iznenađena sam što je Nikolija u duelu", rekla je Marija.

http://www.youtube.com/watch?v=DQ4J2Whtttw

21.30 - Prvi par koji ide u duel je Vanesa i Vlada, dok je drugi su Nikolija i Ignjat. Aleksandar je veoma iznenađen. "Nisam očekivao jer jedan od najboljih nastupa do sada Nikolije i Ignjata jer je sigurnija u plesu", rekao je Nikola. Nigor i njegova partnerka idu dalje iako su imali najmanje glasova žirija.

21.25 - Vanesa očekuje da ona i Nikolija budu u duelu, dok Nikolija nije sigurna. Ivan nikada ne bi volio da bude u duel sa Tanjom i Markom, dok Tannja Bošković da se nađe u duelu sa Acom jer to ne bi podnela jer je njen favorit i odmah bi se povukla. "U ovom šou nema poraženog ni pobednika i veoma nam je svima teško kada neko mora da ispadne", rekao je Šapić koji ne bi volio da se nađe u duelu sa Tanjom Bošković.

21.10 - Šest parova ide dalje: Ivan i Marija idu dalje. Za sedam dana ponovo nastupaju i Tanja Petrović i Marko, kao i Lena i Mirko. Dovoljno poena za sledeću emisiju imaju i Aleksandar Šapić i Slađana. Tanja Bošković i Marko takođe idu u sledeću emisiju. Ovi parovi nikada nisu bili u duelu.

21.05 - Irina i Aleksa su najavili da će večeras biti filmski napeto i da gledaoci SMS glasovima odlučuju koja dva para idu u duel, a o tome ko napušta takmičenje odlučiće žiri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track