VREDAN OKO POLA MILIONA FUNTI: Klunijeva verenica prokrijumčarila prsten na aerodromu
Foto: AP

Zaboravila da prijavi

VREDAN OKO POLA MILIONA FUNTI: Klunijeva verenica prokrijumčarila prsten na aerodromu

Pop kultura -
Zbog slika verenice sa prstenom na aerodromu, Poreska služba pokucaće glumcu na vrata

Holivudskog zavodnika Džordža Klunija očekuju vanredni troškovi, i to ni manje ni više, nego za verenički prsten.

Naime, Amal Alamudin i Džordž Kluni verili su se nedavno tokom boravka u Italiji, a britanski paparaci sa nestrpljenjem su čekali lepu advokaticu da se vrati u rodnu Britaniju.

Amal je nakon veridbe stigla u London, gde je na aerodromu Hitrou ponosno pokazivala ogromni prsten koji je Džordž odabrao za nju, a vredan 415.000 funti.

Paparaci su slikali ne samo prsten, već i Amal kako prolazi kroz ulaz za putnike koji nemaju šta da prijave na carini. Međutim, prsten vredan skoro pola miliona funti je morala da prijavi, što nije uradila.

Pošto Amal nije prijavila prsten, Kluni mora da isplati još PDV i carinske troškove, što će sve zajedno iznositi četvrtinu vrednosti prstena, odnosno oko 100.000 funti. PR službe glumca i advokatice nisu se oglasile povodom ove priče.V

Viktoriji Bekam desila se slična neprijatnost sa komadom nakita koji je kupila Dejvidu Bekamu. Ona 1998. nije prijavila verenički prsten koji je donela Dejvidu iz Amerike, vredan 50.000 funti, pa je morala da plati kaznu od 3.000 funti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track