POSLE POSETE MARKA: Adrijana Lima ponovo blista!
Foto: Dejli Mejl

Zablistala

POSLE POSETE MARKA: Adrijana Lima ponovo blista!

Pop kultura -
Možda je za njen dobar izgled zaslužan njen bivši suprug Marko Jarić, jer se šuška da su izgladili odnose i rešili da se pomire
Adrijana Lima pojavila se u Njujorku na promociji jednog energetskog pića čiji je promoter. Adrijana je blistala i izgledala sveže i raspoloženo.
Možda je za njen dobar izgled zaslužan njen bivši suprug Marko Jarić, jer se šuška da su izgladili odnose i rešili da se pomire.
Posle objave da se razvode košarkaš se vratio u njihov porodični dom u Majamiju, gde je uživao sa ćerkicama, ali i Limom, sa kojom je organizovao donatorsko veče za pomoć Srbiji posle poplava.
Marko je javno izjavio da želi da se pomiri sa modelom, pa joj je čak i kuću napunio cvećem. "Razdvojenost, ali i to što su dobar tim kada je reč o organizovanju pomoći za Srbiju motivisali su ih da ponovo razmisle o svom odnosu i braku daju novu šansu", rekao je jedan od prijatelja
U subotu je manekenka objavila da je razjarena kao puma "Raspoloženje... Ovo je stanje mog duha", napisala je Lima uz postavljenu fotografiju.
(EPK/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track