BOMBA U HOLIVUDU: Džordž Kluni će se kandidovati za predsednika?!

Napušta glumu

BOMBA U HOLIVUDU: Džordž Kluni će se kandidovati za predsednika?!

Pop kultura -
Glumac je blizak američkoj Demokratskoj stranci, godinama se je bio politički angažovan, ali nikada dosad nije bio kandidat na izborima

Američki glumac Džordž Kluni, koji se nedavno verio sa britanskom pravnicom Amal Alamudin, posle venčanja zakazanog za septembar mogao da kaže zbogom glumačkoj karijeri.

Neimenovani, ali navodno pouzdani izvori tvrde da Cluni ozbiljno razmišlja da se posveti politici.On se među političkim moćnicima kreće već godinama, a aktualnog predsednika Amerike Baraka Obamu smatra svojim prijateljem.

Ambiciozni Kluni (53) je blizak američkoj Demokratskoj stranci, a dugi je niz godina poznat po svom političkom aktivizmu, ali nikada dosad nije bio kandidat na izborima. Posle stupanja u brak to bi se moglo da se promeni, s obzirom da glumac u politiku želi da uđe što pre.

"Želi da se malo bavi i humanitarnim radom, a velika mu je želja da se uključi u kampanju Demokratske stranke za izbore 2016. godine", rekao je jedan Klunijev prijatelj i dodaje kako je Džordž uveren da će mu buduća supruga samo dati na političkom kredibilitetu. Na koju tačno funkciju Kluni cilja, nije objavljeno.

Foto: AP
Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track