MADONA POMAŽE DETROID: Gradi salu za boks, đacima kupila ajpode!!

Uz rodni grad

MADONA POMAŽE DETROID: Gradi salu za boks, đacima kupila ajpode!!

Pop kultura -
Kraljica popa finansira stvaranje nove sale za boks u centru za mlade koji đacima omogućava da posle časova treniraju ili rade domaće zadatke

DETROIT - Pop pevačica Madona poklonila je novac za izgradnju nove sale za boks u Detroitu, a lokalnim đacima je kupila i ajpode i ajpede i druga sredstva za učenje.

Pevačica, koja je rođena u Detroitu, navela je u saopštenju da njena donacija trima detroitskim organizacijama predstavlja "prvu fazu dugogodišnje posvećenosti" gradu.

Madona finansira stvaranje nove sale za boks u centru za mlade koji đacima omogućava da posle časova treniraju ili rade domaće zadatke.

Pevačica je takođe poklonila novu opremu za likovno i muzičko lokalnoj umetničkoj akademiji a pomaže i neprofitnu organizaciju koja radi sa beskućnicama koje šiju odeću koja se potom deli drugim beskućnicima.

"Veoma sam inspirisana naporima tolikih ljudi da pomognu deci i mladima u Detroitu da se izdignu iz kruga siromaštva. Bilo je očigledno da i ja moram da učestvujem u tome i budem deo rešenja", navela je Madona (55) aludirajući na napore grada da se izbori sa bankroptom.

Za sada se ne zna koliko novca je pevačica poklonila.tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track