GLUMAC USKORO TATA: Klunijeva verenica Amal trudna?
Foto: Rojter

Žuri im se da se venčaju

GLUMAC USKORO TATA: Klunijeva verenica Amal trudna?

Pop kultura -
Glasine o navodnoj Amalinoj trudnoći usledile su nakon što su mediji objavili fotografije na kojima Klunijeva verenica nosi široku odeću

Džordž Kluni i Amal Alamudin uveliko pripremaju svoje venčanje, a glasine kruže da je njihova žurba izazvana činjenicom da je buduća mlada trudna.

Pre samo nekoliko meseci, svi su bili ubeđeni da će Kluni zauvek ostati najpoželjniji holivudski neženja. Ipak, sentimentalni život slavnog glumca odnedavno je ušao u treću brzinu. Ne samo da se verio i da je na pragu da se oženi londonskom advokaticom Amal Alamudin, već bi uskoro mogao da postate tata.

Glasine o navodnoj Amalinoj trudnoći usledile su nakon što su mediji objavili fotografije na kojima Klunijeva verenica nosi široku odeću.

Fotografija koja je osvanula na sajtu TMZ posebno je "elokventna". Na njoj je Amal u dugoj haljini ispod koje sa nazire zaobljeni stomak.

Amalina trudnoća bi mogla da objasni žurbu s kojom su ona i Kluni odlučili da se venčaju, kao i njenu odluku da odbije ponudu Ujedinjenih nacija da se priključi Komisiji UN za istragu za Gazu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track