Tasovac ugostio ekipu filma Ničije dete: Vaša pobeda je ogromno čudo
Foto: TANJUG TANJA VALIC

Ministar sa nagrađenima

Tasovac ugostio ekipu filma Ničije dete: Vaša pobeda je ogromno čudo

Pop kultura -
Kad napravite film koji doživi ovako spektakularan uspeh, to je ogromno čudo i ova vrsta radosti koju ste priuštili svima u Srbiji je naprosto neprocenjiva. S velikim nestrpljenjem očekujemo beogradsku premijeru, istakao je ministar

Nakon velikog uspeha filma „Ničije dete“ na Filmskom festivalu u Veneciji, gde je osvojio nagradu publike, ministar kulture i informisanja Ivan Tasovac razgovarao je sa scenaristom i rediteljem Vukom Ršumovićem, mladim glumcem Denisom Murićem i producentom Miroslavom Mogorovićem.- Kad napravite film koji doživi ovako spektakularan uspeh, to je ogromno čudo i ova vrsta radosti koju ste priuštili svima u Srbiji je naprosto neprocenjiva. S velikim nestrpljenjem očekujemo beogradsku premijeru - istakao je ministar.Film „Ničije dete“ će premijerno biti prikazan na narednom Festu. Reditelj Vuk Ršumović istakao je da je bio iznenađen postignutim uspehom, ali, opet, i siguran u kvalitet filma koji su napravili.- Mene je sve ovo zateklo. Ono što me zaista ispunjava i potpuno čini srećnim je pozitivna reakcija koja dolazi od publike. Mislim da smo uradili sjajan film i da smo na najbolji način predstavili našu zemlju. Komunicirali smo na lep i emotivan način sa italijanskom publikom - rekao je Ršumović i posebno pohvalio rad mladog glumca Murića.(M. C.)

Denis MurićGLUMA JE ZA MENE PRIRODNA STVARMladi glumac Denis Murić na početku svoje karijere doživeo je veliki uspeh igrajući u filmu „Ničije dete“. On za sebe kaže da nije tako hrabar i da je imao veliku tremu, ali da mu gluma nije pala teško.- Film mi je doneo veliki uspeh i ogromno iskustvo. Uživao sam. Gluma za mene nije teška. To je nešto što stoji u meni, nešto za šta ne moram da se trudim. Veliki izazov je bio da na minus 10 go snimam scenu- rekao je Denis.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track