LEPA I USPEŠNA: Amali muškarci nisu prilazili jer su je se plašili!
Foto: AP

Ljubav nije išla po planu dok nije upoznala Klunija

LEPA I USPEŠNA: Amali muškarci nisu prilazili jer su je se plašili!

Pop kultura -
Pored toga što je Kim otkrila da je Amal prestala da puši zbog svog sadašnjeg supruga Džordža Klunija, tokom govora otkrila je detalje iz njenog i Amalinog razgovora jedne večeri dok još nije poznavala poznatog glumca

Tokom svečanog govora koji je na venčanju održala prijateljica Amal Alamudin, Džae Kim otkrila je kako ljubavni život lepe advokatice nije išao po planu sve dok nije srela Klunija.

Pored toga što je Kim otkrila da je Amal prestala da puši zbog svog sadašnjeg supruga Džordža Klunija, tokom govora otkrila je detalje iz njenog i Amalinog razgovora jedne večeri dok još nije poznavala poznatog glumca.

Kim kaže kako Amal muškarci nisu prilazili jer su je se plašili.

"Jedne večeri smo sedele i razgovarale o tome da li će ikada pronći ljubav svog života. I kada je bila izabrana za najbolju advokaticu u Londonu brinula se da će joj to još dodatno otežati upoznavanje onog pravog“, rekla je Kim. Ipak, prema njenim rečima, Amalini kriterijumi su bili poprilično visoki, te Kim kaže kako je mislila da takav muškarac ne postoji. Čak je i sama Amal priznala da traži Gospodina savršenog.

"Osobine koje je tražila od jednog muškarca, bila sam ubeđena nije mogao da poseduje niko i plašila sam se da nikada neće naći tog Gospodina savršenog“, rekla je prijateljica.

Na kraju, sreća se osmehnula lepoj advokatici i sve što je tražila pronašla je u holivudskom glumcu Džordžu Kluniju.

(B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track