Najnovije vesti

AKO STE USAMLJENI: Otvoren salon za maženje i grljenje!
Foto: Profimedia

Seansa košta 60 dolara

AKO STE USAMLJENI: Otvoren salon za maženje i grljenje!

Pop kultura
U Portlandu je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta

U Americi je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti grljenje, maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

U Portlandu je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

"Pre izvesnog vremena prolazila sam kroz prilično sumoran period u životu i palo mi je na pamet kako bih platila nekom da me pomazi", rekla je Samanta Hes, vlasnica pomenutog salona "Pri tom, mislim isključivo na maženje, bez ikakve seksualne konotacije, dakle na najobičniji ljudski dodir. To mi je dalo ideju da započnem ovaj posao".

Kako ona kaže, salon "Cuddle Up to Me" nedeljno dobija i do 10.000 mejlova i u kratkom vremenskom periodu postao je mesto na kome se seansa rezerviše. Seansa košta 60 dolara, a podrazumeva maženje po kosi, držanje za ruku, grljenje i neki sličan vid fizičkog kontakta. Po Samantinim rečima, posle seanse maženja i mušterija, ali i zaposleni se osećaju bolje.

"Od kada sam upoznao Samantu Hes, osećam se mnogo bolje", kaže Stiv iz Vankuvera na sajtu salona "Nakon seansi maženja, osećam da imam drugačiji pogled na svet. Nisam imao pojma šta propuštam. Odlasci kod Samante me ohrabruju, ona je ljubazna i iskrena. Svaki put jedva čekam sledeću seansu". Salon radi 6 dana u nedelji. Razgovor između mušterije i zaposlenog u toku maženja je stvar dogovora, a mušterijama se preporučuje da pre seanse obuku pidžame.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(B92)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...