ZA NJIMA UZDIŠE CELI HOLIVUD: One su najpoznatije lepotice sveta!
Foto: Profimedia

Simbol raskoši

ZA NJIMA UZDIŠE CELI HOLIVUD: One su najpoznatije lepotice sveta!

Pop kultura -
Džesika Alba je glumica, model, majka i naravno seks simbol. 2006. je proglašena za najseksipliniju ženu godine, a od 2005. ne silazi sa lista najpoželnijih žena sveta

One su bile i ostale simbol raskošne lepote Holivuda. Pogledajte ko se sve našao na listi najzanosnijih lepotica.

KEJT BEKINSEJLBritanska glumica sa ljupkim crtama lica još se sredinom devedestih popela na tron najpoželjnijih lepotica sveta. Danas u 41. godini i dalje izgleda zanosno, spremna da parira i mnogo mlađim koleginicama.

DŽESIKA ALBAGlumica, model, majka i naravno seks simbol. 2006. je proglašena za najseksipliniju ženu godine, a od 2005. ne silazi sa lista najpoželnijih žena sveta.

NATALI PORTMANDobitnica dva Oskara i jedna od najsenzualnijih glumica u Holivudu.

ŠARLIZ TERONZanosna plavuša koja se pored glume bavi i dizajnom, modelingom, režijom i produkcijom. Pozitivne kritike koje je dobila za glavnu ulogu u filmu „Monstrum” osigurale su joj dalju uspešnu karijeru, ali i brojna priznanja i nagrade.

DŽENIFER LORENSSa samo 23 godine Dženifer je zaradila čitavih 46 miliona dolara i time se popela na visoko mesto Forbsove liste najplaćenijih žena. Ipak, to nije jedina lista gde zauzima počasno mesto, gospođica Lorens je i među najseksipilinijim ženama sveta.

MONIKA BELUČISlobodno joj možemo dodeliti doživotnu titulu seks simbola, a ova prelepa Italijanka je upravo napunila 50 godina.

MEGAN FOKSKada je reč o seksepilu, retko ko može da se izbori sa ovom zanosnom crnkom. Holivudska diva i mama dvoje dece zavodi brzo i lako milione ljudi širom sveta.

KIRA NAJTLIPrelepa britanska glumica koja pleni pažnju gde god da se nađe.

KEJT APTONNa dodeli nagrada magazina „People” popularna lepotica dobila je i zvaničnu potvrdu da je najseksiplinija, bar u ovoj 2014. godini. Aptonova je ove godine glumila u komediji „Druga žena” rame uz rame sa Kameon Dijaz.

DŽENIFER ANISTON Popularna devojka iz kraja koju smo zavoleli još davnih devedesetih gledajući je u seriji „Prijatelji”. Dženifer je prema čitaocima magazina „Men's Health” i najseksiplinija žena svih vremena.

DAJAN LEJNIako više nije u cvetu mladosti, Dajan i dalje izgelda očaravajuće. Poznata je po ulogama u filmovima "Vatrene ulice", "Neverna žena" i "Savršena oluja".

PENELOPE KRUZŠpanska brineta za kojom lude muškarci širom sveta ne silazi sa lista lepih, poželjnih, seksiplnih i zanosnih.

EVA MENDEZVelška lepotica pored toga što se ističe seksipilom, ona takođe pleni i izvanrednim glumačkim talentom, a dobitnica je i Oskara koji je osvojila zahvaljujući mjuziklu „Čikago”.

EVA MENDEZ Ideal vanvremenske lepote i beskrajnog šarma, Eva osvaja bez premca. Mnogo puta je zasluženo krasila naslovnice modnih magazina a dobitnica je i mnogobronih priznanja i nagrada.

BLEJK LAJVLI

Više puta proglašena za najbolje stilizovanu javnu ličnost, a o njenom smislu za modu smo već pisali. Blejk će se sledeće godine ostvariti i kao majka, a popularna glumica je obećala da zbog nove životne uloge neće zapustiti karijeru.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track