UPOZNAJTE SILU: Ovaj čovek je kralj benča! (VIDEO)
Foto: Shutterstock

DA LI JE OVO NAJJAČI ČOVEK NA PLANETI?

UPOZNAJTE SILU: Ovaj čovek je kralj benča! (VIDEO)

Pop kultura -
Džeremi Hurnstra postavio je mnoge rekorde kada je u pitanju benč pres. Kada on uđe u teretanu, nastaje magija! Evo kako ona izgleda

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.Prošlog leta, Džeremi Hurnstra postavio je neverovatan rekord – podigao je 306 kilograma!Time je srušio sopstveni rekord, koji je postavio prošlog maja, kada je podigao dva kilograma. On već godinama postavlja i ruši rekorde, uporno pomerajući granice modernog bodibildinga.

KAKO JE SVE POČELO?Kako Džeremi objašnjava, on je počeo da se baci sportom trenirajući bejzbol, fudbal i slične kolektivne sportive, a čari bodibildinga je otkrio u srednjoj školi. Tada je vredno trenirao i počeo polako da učestvuje i u takmičenju Strongman.Kako su godine prolazile, on je sve više uživao u ovom svetu i predano trenirao.

ISHRANADžeremi objašnjava da se njegov način ishrane ne razlikuje previse od uobičajenog jelovnika bodibildera – podrazumeva jaja, piletinu, slatki krompir s boranijom… Jedina razlika je što on uživa i u neverovatnim količinama krtog crvenog mesa.

http://www.youtube.com/watch?v=DY-7iwdqSr8
SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ: Upoznajte čoveka koji je smršao 100 kilograma bez dijete UŽIVAJTE U POGLEDU: 10 najseksipilnijih "čuvarki plaže" Kako zrno kukuruza postaje kokica (VIDEO) Telo kao čelik, ali bez tegova DžENTLMENSKA PRAVILA: Ovako se ponaša pravi muškarac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track