NASTAVLJA SE SNIMANJE: Monika Beluči sa ćerkom stigla u Trebinje!
Foto: Saponjic

Na mliječnom putu

NASTAVLJA SE SNIMANJE: Monika Beluči sa ćerkom stigla u Trebinje!

Pop kultura -
Snimanje filma Emira Kusturice "Na mliječnom putu“ nastavljeno je danas, a u grad na Trebišnjici u poslepodnevnim časovima stigla je filmska diva Monika Beluči, koja u pomenutom filmskom osvarenju igra glavnu ulogu

Poznata italijanska glumica Monika Beluči stigla je u Trebinje, a već sutra će nastaviti sa snimanjem filma “Na mliječnom putu”, u kome igra glavnu ulogu. Belučijeva je i ovoga puta povela svoje ćerke, a ispred hotela “Platani”, u kome će odsjesti, dočekali su je brojni novinari koje je ljubazno pozdravila

Proslavljeni režiser Emir Kusturica danas boravi na Klobuku, a sutra će mu se na snimanju, osim Belučijeve, prodružiti i Sloboda Mićalović, te Bajram Kolja Severdžan.

Kako saznajemo iz produkcije, ekipa filma u gradu na Trebišnjici boraviće do 12. septembra, a tokom leta na snimanju bi trebalo da im se prodruži i Miki Manojlović.

Pored Klobuka i sela Uvjeća, neke od scena filma snimaće se i u Bileći, Gacku i Nevesinju, a tokom proteklih nekoliko dana prelepa italijanska glumica nove scene snimala je na području Višegrada. Neke od novih scena ovog ostvarenja sutra bi trebalo da budu snimljene i u kasarni u Bileći za šta je angažovan veliki broj statista.

Filmska diva i ovoga puta probudila je interesovanje trebinjske javnosti, a brojne novinarske ekipe danas su od ranih jutarnjih časova „obletale“ oko hotela "Platani“ da bi se informisale o njenom dolasku, a možda i „ugrabile“ neku izjavu.

(mojahercegovina.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track