ZBOG NJIH INSTAGRAM GORI: Ovo su najbolja bikini tela na internetu!
Foto: Instagram

Uživajte

ZBOG NJIH INSTAGRAM GORI: Ovo su najbolja bikini tela na internetu!

Pop kultura -
Mnogi se služe Instagramom da bi skrenuli pažnju na sebe, ali ne polazi svima podjednakpo za rukom. Njima jeste. I to zahvaljujući njihovim savršenim telima.

Instagram je posato veliki deo naših života, hteli mi to da priznamo ili ne. Upravo zato, mnogi se služe ovom paltformom da bi skrenuli pažnju na sebe, ali ne polazi svima podjednakpo za rukom. Njima jeste. I to zahvaljujući njihovim savršenim telima.

DEVIN BURGMAN

A photo posted by Devin Brugman (@devinbrugman) on Jun 26, 2015 at 8:13am PDT

Devin obožava kupaće kostime, a oni koji su posetili njen instagram profil mogli su da se uvere u to. Njena ljubav prema odeći za plažu tako je jaka da je sa najboljom prijateljicom Natašom Okli pokrenula blog "Bikini a Day" na kome možete pronaći mnogo predloga za leto. Devin je izuzetno lepa i zgodna, a njenoj lepoti doprinosi i njeno neobično poreklo. Devin ima nemačke, filipinske, španske, engleske i irske korene.

DŽENA JAMAMOTO

A photo posted by Jenah Yamamoto (@gypsyone) on May 12, 2015 at 3:46pm PDT

Džena je profesionalni fotogaraf, ali se odlično snalazi i ispred fotoaparata. Džena je rođena na Havajima, a živi i radi u Los Anđelesu. Njena najveća strast su putovanja, pa na njenom instagram pofilu može se pronaći mnogo fotogarafija sa različitih egzotičnih plaža širom sveta. Upravo fotografije sa plaže razlog su zašto je Džena privukla toliku pažnju. Ne samo zbog predivnih pejzaža, već i zbog njenog fantastičnog tela.

AMANDA LI PEJDŽ

Amnada je profesinalni model, pa na njenom instagram profilu možete pronaći dosta fotografija sa snimanja, uglavnom reklama za kupaće kostime. Amanda je deo modne agencije NExt i dolazi sa Havaja. Njena egzotična lepota i savršeno telo otvorila su joj vrata saradnje sa mnogim modnim kućama specijalizovanim za kupaće kostime, a modni agenti predviđaju da će dvdesetdvogodišnja manekenka naporaviti veliku karijeru.

HANA FERGUSON

Hana je možda najpozantije ime ne ovoj listi. Njeno telo klrasilo je naslovnu stranu pozatog magazina "Sports Illustrated". Ove devojka iz Teksasa ima 23 godine, a tokom dosadašnje karijere najčešće je reklamirala kupaće kostime, a početkom godine postala je zaštitno lice poznatog brenda veša Triumph. Dovoljan je jedna pogled na njen instagram nalog, da shvatite zašto je to tako.

BEATRIS FERNANDEZ

Beatris je profesionalni model, a deo je modne agencije Next. Visoka je 175 cm, a njene mere su gotovo idealne 81-59-89, što fotografije koje objavljuje gotovo svaoga dana i pokazuju.

HILARI KRUZ

A photo posted by Hilary Cruz (@hilarycarolcruz) on Mar 10, 2015 at 10:01pm PDT

Još jedna lepotica koja privalči veliku pažnju na instagarmu. Njneo ime je Hilarija Kruz i kao i Hana, i ona se slikala za poplularni magazin "Sports Illustrated". Hilari ima 26 godina, a karijeru je počela osvajanjem titule "Miss Teen USA" 2007. godine. Pored modelinga, bavi se i glumom, ali do sada nije imala zapaženijih uloga.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track