Najnovije vesti

VODIMO VAS NA EXIT: Kurir.rs svakog radnog dana do festivala poklanja karte posetiocima sajta!
Foto: Reuters

NAGRADE NA NAŠEM PORTALU

VODIMO VAS NA EXIT: Kurir.rs svakog radnog dana do festivala poklanja karte posetiocima sajta!

Pop kultura
Do srede, 8. jula, sajt Kurira će svojim posetiocima pokloniti po 10x2 jednodnevne ulaznice za najveći muzički festival u Srbiji

Počinje odbrojavanje do EXITA! Najveći muzički festival u Srbiji počinje za tačno 9 dana, 9. jula. Od danas pa sve do 8. jula svakog radnog dana posetioci sajta Kurira imaju priliku da dobiju 10x2 karte za jedan od festivaskih dana. Delićemo karte za svaki festivalski dan, zato budite uporni i možda baš vas obradujemo!

Šta treba da uradite da biste dobili 2 karte?

Potrebno je da u komentarima danas na ovu vest napišete odgovor na pitanje: Zašto baš vi treba da dobijete 2 karte za Exit?"

Prilikom ostavljanja komentara dobro vodite računa da ispravno upišete svoju mejl adresu jer ćemo vas preko nje kontaktirati. Na tu adresu ćemo vam slati potvrdu da ste osvojite karte ako vaš komentar bude među najbolje ocenjenima i poslati instrukcije o preuzimanju karata.

Svi posetioci sajta Kurir.rs imaju pravo učestvovanja u ovoj akciji.

U izbor ulaze svi odobreni komentari, a pobeđuju 10 najbolje ocenjenih komentara. Ocenjivanje komentara je javno. Svaki posetilac našeg sajta može glasati sa + ili – na vaš odgovor/komentar i tako vam povećati ili smanjiti šanse da dobijete karte.

Oni čiji komentari budu NAJBOLJE OCENJENI na portalu Kurira, tačnije 10 najboljih, dobiće 2 karte za jedan od festivalskih dana Exita.

Deličemo karte za sva četiri dana, prvih dana za prvi dan festivala, sledećih dana za ostale dane festivala.

Akcija startuje svakog dana u drugo vreme, tako da očekujte bilo kada radnim danima do 8. jula iznenađenje na Kurir.rs.

Danas smo startovali u 16 sati. U 22 sata pravimo presek svih komentara i objavljujemo pobednike. Svi pobednici će moći da preuzmu svoje karte prema instrukcijama koje će dobiti na mail. Zato krenite, ostavite odgovor u komentare i neka najbolji pobede.

NAPOMENA: Ukoliko mail adresa koju ostavite nije ispravna snosite odgovornost za nepreuzimanje karata.

Poštovani čitaoci, u 22 časa završena je akcija podele ulaznica za danas. Uskoro ćemo objaviti pobednike. Svi pobednici će na mail adresu dobiti instrukcije o preuzimanju karata. Sutra nas čeka nova tura karata, zato budite na Kurir.rs od ranog jutra

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...