PODILAZILI JE ŽMARCI OD MILIJARDERA: Donald Tramp muvao princezu Dajanu, ona cveće bacala u kantu!
Foto: Profimedia

Nije mogla da ga podnese

PODILAZILI JE ŽMARCI OD MILIJARDERA: Donald Tramp muvao princezu Dajanu, ona cveće bacala u kantu!

Pop kultura -
Izvor blizak tragično nastradaloj princezi rekao je da ju je Tramp obasipao cvećem, međutim, Dajana nije bila oduševljena ni njim, ni njegovim postupcima

Donald Tramp bio je mnogo zaljubljen u princezu Dajanu.

Izvor blizak tragično nastradaloj princezi rekao je da ju je Tramp obasipao cvećem, međutim, Dajana nije bila oduševljena ni njim, ni njegovim postupcima.

Selina Skot, koja je postala bliska prijateljica princeze od Velsa, rekla je da je milijarder želeo da oženi Dajanu, i da bi ona mogla da mu bude "trofej" žena...

Međutim, Selina je otkrila da se Dajana ježila na Trampa i da joj nije padalo napamet da ima bilo šta sa njim.

"Počelo je da izgleda kao da je Tramp progoni... Znam to jer mi je rekla", rekla je Skotova i dodala da je Dajana svaki buket bacala u kantu za smeće.

Podsetimo, Ledi Dajana preminula je 31. avgusta 1997. godine, nakon povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći.

U nedelju 31. avgusta 1997, pola sata posle ponoći, princeza Dajana i Dodi al Fajed posle večere u hotelu Ric, hotelskim mercedesom krenuli su na svoje poslednje putovanje. U naletu na zid tunela Alma uz Senu na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dodi, a Dajana je umrla četiri sata kasnije u bolnici.

Preživeo je samo Dodijev telohranitelj Trevor Ris Džons. U četiri sata ujutro u pariskoj bolnici La Pitie Salpetriere, doktor Bruno Rionže saopštio je da je Dajana preminula usled posledica unutrašnjeg krvarenja prouzrokovanog jakim povredama grudnog koša, pluća i glave.

Pitanje o uzroku nesreće nije rešeno, a verovatno neće nikada ni biti. Sve je prekriveno velom tajne.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track