SKANDALI I PROBLEMI: Ovo su najbolje čuvane tajne holivudskih zvezda!
Foto: Profimedia

MRAČNi HOLIVUD

SKANDALI I PROBLEMI: Ovo su najbolje čuvane tajne holivudskih zvezda!

Pop kultura -
Šokantni i skandalozni problemi ovih zvezda su isplivali na površinu, iako neki od njih nikada nisu potvrdili ove navode

Mnoge zanima kako sajentološka crkva ima toliko veliki uticaj na svoje sledbenike. Posebno je uticala na svog najpoznatijeg člana, Toma Kruza, koji je zapostavio ćerku Suri nakon što ga je ostavila supruga Kejti Holms, navodno zbog sajentologije. Glumica je iz straha sajentološke crkve, odlučila da okonča brak sa Kruzom. On navodno svoje dete nije video više od godinu dana, jer mu crkva zabranjuje da bude u kontaktu sa ljudima koji nisu njihovi članovi.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Arlond Švarceneger je tokom braka sa Marijom Šriver ima kratku aferu sa sobaricom koja je ostala u drugom stanju. Tek posle 15 godina, njihova tajna je razotkrivena, posle čega je Švarcenegera ostavila supruga.

Foto Beta
Foto Beta

Godinama se pričalo da Kloi Kardašijan nije ćerka pokojnog Roberta Kardašijana. To tvrdi i njegova bivša supruga Elen Pirson, koja je izjavila da je u periodu pre smrti on bio svestan toga, ali da je Kloi ipak tretirao kao da je njegova. I sama Kloi je tokom rijalitja njene porodice "Keeping up with Kardashian's" isticala kako veruje da da nije njegova ćerka, jer se znatno razlikuje od svojih sestara.

Foto Beta
Foto Beta

Seks skandali Bilija Kozbija bacili su ljagu na njegovu karijeru. Mediji su o ovome počeli da pišu prošle godine, kada je nekoliko žena javno iznelo tvrdnje da ih je glumac drogirao, a potom i silovao. Većina incidenata, koji su se desili osamdesetih i devedeetih, prijavljeni su policiji, ali nije bilo dovoljno dokaza da se dokaže kako bi se dokazala Kozbijeva krivica. Ovi skandali bili su bili u tajnosti skoro trieset godina.

Foto Beta
Foto Beta

Kejtlin Džener, donedavno Brus, šokirala je svet kada je javno priznala da želi da promeni pol. Nekadašnji olimpijski šampion prošle godine je prvi put javno progovorio o tome da godinama pokušava da prizna da se oseća kao žena. Glasine o tome pojavile su se nakon što je objavljeno da se razvodi od svoje poslednje supruge Kris Džener, ali je to krio još od svog detinjstva.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Pevačica je javno podržavala ljude koji su preživeli seksualno zlostavljanje, a onda je prošle godine priznala da je i sama bila žrtva. Ona je u jednom intervjuu otkrila da kada je odlučila da postane pevačica, to su iskoristili određeni ljudi iz muzičke industrije, koji su je u nekoliko navrata seksualno zlostavljali. Iako je godinama na muzičkoj sceni, i poznata je kao osoba bez dlake na jeziku, Gaga je tek nedavno priznala da je imala bolnu prošlost.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Vitni Hjuston je otpevala američku himnu na Super boulu 1991. godine, a deset godina kasnije, otkriveno je da je pevala na plej-bek, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Sve do tada, njen glas je hvaljen kao jedan od najboljih. Ovo priznanje se smatra zavaravanjem javnosti, a mnogi se pitaju koliko li je još puta pevala na plej-bek.

Foto Portrait
Foto Portrait

Majka Anđelina Džoli preminula je od raka, što je glumicu podstaklo da redovno ide na preglede. Tako je utvrdilat da ima gen koji značajno povećava rizik da oboli od bolesti koja je odnela život njene majke. Zato je odlučila da se podvrgne preventivnoj dvostrukoj mastektomoji. Iako je jedna od najvećih zvezda na planeti, i mediji prate svaki njen pokret, Anđelina je uspela da sakrije sve to od javnosti, dok sama nije progovorila o svom iskustvu, kako bi podstakla i druge žene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track