(VIDEO) MIMA ME PREVARIO: Vlasnik broda optužio glumca zbog snimanja spota za NATO!
Foto: Dragan Kadić

Prećutao istinu

(VIDEO) MIMA ME PREVARIO: Vlasnik broda optužio glumca zbog snimanja spota za NATO!

Pop kultura -
Crnogorski glumac je sa još nekoliko poznatih ličnosti snimio video u kojem jasno ističe da želi da njegova zemlja postane deo Alijanse

Mima Karadžić je podržao ulazak Crne Gore u NATO, što je potvrdio učešćem u reklami koja je nastala tim povodom. Spot pod nazivom "Partnersvo za siguran život" je snimljen kako bi se promovisalo priključenje NATO paktu.

Mima se pridružio pevačici Mileni Vučić, kao i ostalim crnogorskim javnim ličnostima koje su podržale ovu odluku.

"Da bi odmarao kao čovek, moraš da radiš za tri čoveka", reči su koje Karadžić izgovara u spotu.

Ipak, cela priča poprima i jednu drugačiju dimenziju.

Naime glumac je, kako prenosi portal IN4S, sa namerom da snimi pomenutu reklamu, obmanuo vlasnike drvenog broda "Mozart“ Stefana Jelušića i Martina Zenovića. Unajmio je od njih brod i oni su mu izašli u susret, misleći da to rade u svrhu snimanja neke od epizoda serije "Budva na pjenu od mora."

Pošto su isplovili i kad je snimanje počelo, uz upotrebu drona, shvatili su da se ne radi o snimanju serije, već o reklami za NATO."Ogorčeni smo ovakvim postupkom gospodina Karadžića, a strepimo da će se pojavljivanje broda u NATO reklami loše odraziti na posao, pošto skoro 99 odsto gostiju na brodu, od kojeg živimo, čine ruski turisti. I sami smo protivnici NATO, pa nam utoliko gore pada činjenica što se naš brod pojavljuje u spotu. Od gospodina Karadžića zahtevamo da se naš brod ne pojavljuje u reklami, jer za to nismo dali dozvolu. Posebno kad se ima u vidu da smo dovedeni u zabludu“, ističe Jelušić.

Inače na društvenim mrežama se pojavio niz kritika povodm ovog događaja. Mnogi su se osvrnuli na prošlost i iskritikovali Crnu Goru, zbog odluke da postane deo NATO alijanse.

Pogledajte kako izgleda reklama:

(EPK/IN4S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track