MINA LAZAREVIĆ PEVA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Ružnih stvari ne želim da se sećam!
Foto: Marina Lopičić

Vraća se na staro

MINA LAZAREVIĆ PEVA SA BIVŠIM SUPRUGOM: Ružnih stvari ne želim da se sećam!

Pop kultura -
Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno, rekla je glumica

Glumica Mina Lazarević, koja je bila žrtva nasilja u porodici i prošla kroz jako težak period u životu, odnedavno je počela da peva u jednom restoranu zajedno sa svojim prvim suprugom Aleksandrom, sa kojim je, uprkos razvodu već 20 godina u prijateljskim odnosima.

"Moja i Sašina saradnja se nikada nije prekidala. Mi sarađujemo zadnjih 20 godina. Imamo puno iskustva, svašta smo prošli i u bendovima i ovako kao duo i prosto volimo da radimo zajedno. Od njega imam veliku podršku i to mi puno znači" rekla je Mina. Ona, međutim, nije želela mnogo da priča o sadašnjem suprugu Goranu Staniću, koji je, kako su mediji, pisali Minu pretukao i izbacio izstana, piše Blic.

"Taj period bih ostavila iza sebe. Ružnih stvari ne želim da se sećam", poručila je Mina.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Podsetimo, baletan Goran Stanić (42), koji je osuđen na godinu dana kućnog zatvora zbog prebijanja supruge Mine Lazarević i nelegalnog posedovanja oružja, a kaznu će izdržavati u stanu svoje majke u naselju Braće Jerković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track