(VIDEO) POSLUŠAJTE TALENTOVANU MILICU: Čarolijina devojčica koja je osvojila sve!
Foto: Printscreen

Muzički festival

(VIDEO) POSLUŠAJTE TALENTOVANU MILICU: Čarolijina devojčica koja je osvojila sve!

Pop kultura -
Mala Milica oduševila je žiri i publiku i u prvom serijalu "Pinkovih zvezdica", kada su članovi žirija za nju imali samo reči hvale

Mnoga deca svoju pevačku karijeru su započeli u horu "Čaroliji", baš kao i talentovana Milica Ilić iz Zaječara. Ona se istakla svojim glasom, a uzori su joj svetke zvezde.

"Milica je od malena volela da sluša pop i rok muziku", kaže Miličin otac Željko. Mala Milica sluša i domaću, ali i stranu, a naročito voli Tinu Tarner, Maraju Keri i Selin Dion. Ova muzikalna devojčica ide u sedmi razred O.Š. "Desanka Maksimović" u Zaječaru, a talenat za muziku i pevanje nasledila je od oba roditelja. Mama Biljana peva, dok tata svira klavijature. Mala Milica oduševila je žiri i publiku u prvom serijalu "Pinkovih zvezdica", kada su članovi žirija za nju imali samo reči hvale. Najzapaženiji nastup u serijalu "Pinkove zvezdice" imala je sa pesmom "Golden eye", od Tine Tarner, kako sama kaže tad je shvatila koliko ona ustvari dobro peva.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Iako mala, Milica ima višegodišnje pevačko iskustvo, prvi nastup pred publikom imala je sa samo četiri godine, nastupala je tri puta na festivalu Čarolija, sa festivalima na Zlatiboru, u Smederevu, Bugarskoj, a često je osvajala i nagrade.Danas je član hora u Zaječaru, ide i u muzičku školu, odsek klavir, a sve ozbiljnije razmišlja da svoje školovanje nastavi u tom smeru.Milica Ilić pre mesec dana snimila i pesmu pod nazivom "Dajem reč" Muzika, tekst i aranzman napisao je Ognjen Cvekić

Dragi Čarolijanci, ako želite kao i Milica da uspete u svetu muzike i da svoje prve korake napravite na muzičkom Festivalu "Čarolija 2015", prijavite se na audicje.Veliko Superfinale, kruna ovogodišnje 10. jubilarne Čarolije, biće 26. decembra 2015. godine u "Sava Centru" u Beogradu, gde će po prvi put biti izvedene i nove pesme. Pobednik će biti proglašen po glasovima stručnog žirija i publike. Festival nove dečije muzike "Čarolija" počeo je svoj život pre čitavih deset, a u proteklih 9 godina održavanja festivala, hiljade talentovane dece uzrasta od 3 do 14 godina, učestvovalo je u "Čaroliji".Sledeće audicije su u:Zrenjaninu, 5. 10. 2015. u Kulturnom centru u 15h Knjaževacu, 9. 10. 2015. u Domu kulture u 13hZaječaru, 10. 10. 2015. u Narodnom pozorištu u 11h.

Mojatv.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track