ŠOKANTNO OTKRIĆE: Marlon Brando je otac sina Majkla Džeksona
Foto: Ap I Profimedia

Holivudski tračevi

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Marlon Brando je otac sina Majkla Džeksona

Pop kultura -
Britanski glumac Mark Lester otkrio je da je pokojni Majkl Džekson tražio od glumca Marlona Branda da donira spermu, te tako postoji velika šansa da je upravo on biološki otac pevačevog najstarijeg sina Princa.

Još nekoliko glumaca se navode kandidati, među kojima si Uri Geljer, Kori Feldmen, kao i Mekjuli Kalkin koji je tada imao samo 16. godina. Ako se ispostavi da Marlon Brando zaista donor, to znači da je spermu donirao sa 72 godine.

"Džekson ga je obožavao, hteo je da njegov potomak izgleda kao prekrasni Brando u mladim danima najveće slave", tvrdi dobro obavešten izvor.

Lester navodi kako je Marlon dane pred svoju smrt proveo na Džeksonovom imanju "Nedođija".

"Jednom sam došao te video Branda i Majkla kako leže na travi i žmure. Kad sam im se približio, Marlon je otvorio oči i uplašio me. U tom je trenutku izgledao baš kao Prince sada", priča isti izvor. Porodica Džekson za sada nije reagovola na ovu vest, te ostaje da se utvrdi da li je poznati glumac otac Džeksonov sina Princa.

Foto Youtube
Foto Youtube

Marlon Brando je umro 2004. godine u 80. godini života. Princ je jednom prilikom na Tviteru napisao da je svestan da mu Majkl Džekson možda nije biološki otac, ali da ga svejedno smatra svojim tatom jer ga je on tako odgajio.

(radaronline.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track