(VIDEO) MOLIM TE, PRESTANI, NE MOGU VIŠE: Šokantan snimak kako muž tuče manekenku štapom i ciglama..
Foto: Printsceen

Bila mu kao vreća za boks

(VIDEO) MOLIM TE, PRESTANI, NE MOGU VIŠE: Šokantan snimak kako muž tuče manekenku štapom i ciglama..

Pop kultura -
U javnost je procurio uznemirujući snimaka australijske manekenke Berendžer Rouz (27) na kojoj nemoćna žena leži u modricama i ranama i preklinje supruga da je prestane tuči.

Ono što je još šokantnije, celi video je snimio je upravo Šan Kabert (25) koji se svojim prijateljima hvalio da na Rouz trenira kao da je bokserska vreću.

Manijak je slao snimke zlostavljanja svojim najbližim prijateljima, ali srećom u ekipi se našao neko normalan i celi snimak dao medijima kao su razotkrili celi slučaj.

Katbert je, čini se, svoju lepu suprugu maltretirao godinama, a na ovom poslednjem snimku se hvali kako je udara štapom.

"Molim te, prestani", urlala je devojka dok joj je ludak naređivao da mu pokaže noge koje su cele u modricama.

"Lice s naslovnice", hvalio se Kabert.

GO SEAHAWKS!!! #winners

Posted by Berenger Rose on недеља 2. фебруар 2014.

Poznata manekenka posle je priznala da nasilje traje od trenutka kada se par venčao prošle godine. Tvrdi da je na početku veze bio divan i pristojan momak, ali da je tek posle počeo da pokazuje nasilnu narav.

"Sve je počelo sa običnom šamarčinom, ali posle su na red stigle puno gore stvari. Ciglom je jednom razbio glavu, rendetom za sir strugao mi je kožu s nogu, skalpelom mi je rezao kosu", priča očajna Berenger koju je muž silovao gotovo svaki dan.

"Tukao me je svaki dan. Dok ne poplavim, ne prestaje. Osećala sam se kao u zatvoru. Kada sam mu rekla da i ja imam prava, on mi je mrtav-hladan odgovorio da nemam nikakvih prava", ispričala je Berendžer.

Kaberet se trenutačno nalazi u pritvoru zbog porodičnog nasilja i postavljanja eksplozivne naprave za Božić. Ipak, još uvijek je nepoznato je li ga Rose prijavila čuvarima zakona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track