(FOTO) Vreme mu ne može ništa: Ovako danas izgleda Ros iz Prijatelja
Foto: Profimedia

Iznenadio

(FOTO) Vreme mu ne može ništa: Ovako danas izgleda Ros iz Prijatelja

Pop kultura -

Do sada smo imali prilike da vidimo kako izgledaju Monika, Rejčel, Čendler i ostali likovi. Međutim Dejvid Švimer je zaista šokirao javnost.

Dejvid Švimer, glumac kojeg pamtimo po ulozi Rosa u seriji Prijatelji, je fascinirao svojom pojavom na međunarodnoj svetskoj konferenciji za štampu.Naime, ovaj glumac i dalje izgleda potpuno isto. Osim nekoliko bora, izgleda da je vreme za ovog glumca stalo. Iako će ove godine napuniti 50-u, nespretni Ros i dalje očarava ženski deo publike.

Ipak, nakon završetka Prijatelja, Dejvid je pokušao da eksperimentiše svojim izgledom, te ga je mnogobrojna publika videla s bradom i to u periodu kada se ovaj glumac uglavnom bavio režijom.

Na famoznom okupljanju prijatelja u čast Džejmsa Barauza koji je režirao 15 epizoda ove popularne serije, Dejvid je među svojim koleginicama izgledao presrećno.

Danas, nakon kratke pauze, poznatog Rosa možemo opet videti na malim ekranima i to u seriji American Crime Story.

Izvor: Story.rsSa sajta Story.rs pročitajte i:Topli porodični trenuci: Marko Jarić objavio fotografiju koja će raznežiti sve roditeljeMina Joksimović zablistala u najlepšem društvu: Evo sa kim uživa u sučanom Beogradu (FOTO)Isisaše mi svu krv, ali ne dam se: Anđelka Prpić ne da da joj išta skine osmeh s lica (FOTO)Duško Tošić objavio selfi s Jelenom zbog kojeg će vam se zavrteti u glavi (FOTO)Šokirala fanove: Maša Terzić menja zanimanje? (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja