ŠOKANTNI DETALJI O POSLEDNJIM DANIMA PATRIKA SVEJZIJA: Žena ga ostavljala danima da leži u mokraći
Foto: Profimedia

Preživeo horor

ŠOKANTNI DETALJI O POSLEDNJIM DANIMA PATRIKA SVEJZIJA: Žena ga ostavljala danima da leži u mokraći

Pop kultura -

Poslednji dani života američkog glumca Patrika Svejzija nisu bili nimalo laki i to ne samo zbog teške bolesti, već i zbog navodnog porodičnog nasilja koje je doživeo poslednjih godina života, otkrili su njegovi prijatelji sedam godina nakon smrti glumca.

Patrik je navodno bio u kućnom pritvoru, a supruga Lisa Niem, koja je prema njemu bila nasilna i varala ga, pustila ga je da umire u najgorim mukama, prljavštini i bolovima.

Ove šokantne optužbe izneo je jedan od najbliskijih prijatelja zvezde "Prljavog plesa".

Svejzi je preminuo 2009. godine u 57. godini posle bitke s rakom pankreasa. Situaciju mu je u zadnjim mesecima života otežala njegova žena Lisa, koja je dozvolila da glumac spadne na samo oko 40 kilograma, a čak je branila njegovoj majci i prijateljima da ga posete.

"Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza ljubavi i mržnje. Ona bi ga tukla, a on bi tukao zidove i nameštaj. Svađali su se, a znali su da unište hotelske sobe, automobile… Bila je to nasilna veza", rekao je prijatelj koji optužuje Patrikovu udovicu za zanemarivanje supruga.

Inače se za Patrika, kad god je mogao, brinuo i njegov brat Don, ali kada ga nije bilo, sve je bilo prepušteno Lisi.

"Lise ne bi bilo satima, a kada bi Don došao, našao bi brata kako leži u mokraći i fekalijama jer nije mogao sam da ustane", dodaje prijatelj.

Patrikova prijateljica iz detinjstva Šarlota Stivens rekla je da je nagovarala glumca da ostavi suprugu s kojom se oženio 1975, ako ni zbog čega drugog, onda zbog silnih afera za koje je znala i porodica i prijatelji.

Dva meseca pre Patrikove smrti Lisa, koja danas ima 60 godina i ponovno se udala, ostavila je porodicu bez teksta kad je svima zabranila da viđaju i posećuju glumca, uključujući i njegovu majku Petsi.

U tom periodu Svejzi je potpisao testament kojim je celo svoje bogatstvo od 40 miliona dolara ostavio Niemi.

foto Profimedia
foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track