VODIMO VAS NA BIR FEST: Kurir.rs časti pivom na jednom od najmasovnijih festivala u Srbiji!

BIR FEST

VODIMO VAS NA BIR FEST: Kurir.rs časti pivom na jednom od najmasovnijih festivala u Srbiji!

Pop kultura -

Ne prestajemo s nagrađivanjem naših vernih posetilaca. Nakon velikih akcija u okviru kojih smo nagrađivali naše posetioce ovog leta, Kurir.rs vas čašćava sa 20 litara piva na Bir festu

Portal Kurir.rs svoje verne posetioce nagrađuje vaučerima za pivo. Naime, danas nagrađujemo jednog posetioca sa 20 litara piva za njega/nju i društvo za festival koji počinje u sredu, 17. avgusta. Šta treba da uradite da biste osvojili nagradu? Potrebno je da na Fejsbuk stranici portala Kurir.rs ostavite duhovit vic u komentarima na post sa ovom akcijom (podelićemo na zidu stranice Kurir.rs ovu vest i u komentarima treba da ostavite vic). Nakon što postavite vic, pozovite svoje drugare da ga lajkuju, jer pobednik je autor čiji vic prikupi najviše lajkova. Akcija počinje danas u 16 sati, a imate sat vremena da postavite vic (do 17), a zatim još sat da ga naši fanovi lajkuju. U 18 časova pravimo presek svih komentara i pobednika kontaktiramo putem inboksa o načinu preuzimanja nagrade. Podsećamo, pobednik je autor vica s najvećim brojem lajkova.Napomena: Svi komentari koji budu ostavljeni na post o ovoj aktivnosti imaju jednaku šansu da svojim autorima donesu nagradu, a ne samo komentari koji su na Fejsbuku vidljivi pod opcijom Top Comments, odnosno komentari koji su vidljivi nakon što se otpuste svi filteri koji po automatizmu postoje na Fejsbuku.

Bir fest je sinonim za dobar provod svakog leta u Beogradu. Rudimental, Viva voks, Bajaga i Instruktori, Ju grupa, Dubioza kolektiv, Masimo Savić, kao i mnogi drugi pružiće ovog puta fenomenalan provod svim posetiocima popularnog festivala. Čitajte Kurir.rs i uživajte na Bir festu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track