POTPUNO POLUDELI: Ove poznate ličnosti su na vrhuncu karijere - izgubili sve!
Foto: Profimedia

Preko noći

POTPUNO POLUDELI: Ove poznate ličnosti su na vrhuncu karijere - izgubili sve!

Pop kultura -

Mnoge poznate ličnosti su dopustile da ih slava udari u glavu, te da u najboljem trenutku u karijeri, dozvole da padnu najniže.

Igi Azilija je tako, posle najslušanijeg albuma u karijeri "The new classic", morala da se povuče sa scene, jer se preko društvenih mreža prepucavala sa Snup Dogom, Niki Minaž, Azilijom Benks i Meklemorom, a često je i svoju izdavačku kuću krivila za to što je njena karijera krenula u pogrešnom pravcu.

Mnogi su joj zamerali što se, kao neko ko želi da bude deo hip-hop kulture, nikad nije angažovala oko problema afroameričke zajednice.

Igi je u "ilegali" je od 2015. godine.

foto Profimedia
foto Profimedia

Natalija Kils je sa suprugom Vili Munom, sudila u novozelandskoj verziji šoua "X Faktor". Natalija je jednog kandidata toliko izvređala da je ceo svet "ustao" protiv nje i stao u obranu mladića koji je pred njom pevao.

Kils ga je optužila da je "iskopirao" izgled i muzički izražaj njenog muža. U kritikovanju joj se pridružio i Vili. Posle ovog događaja Natalija i Vili proglašeni su najzlobnijim sudijama ikada, a onda su nestali iz medija.

foto Profimedia
foto Profimedia

Mel Gibson je bio jedan od najvećih holivudskih zvezda, dok 2006. godine nije uhapšen, jer je u toku vožnje naginjao bocu tekile. Potom je vređao policajce na verskoj osnovi, posebno jednog, koji je bio Jevrej. Javnost je žestoko osudila njegovo ponašanje, da bi četiri godine kasnije u javnost dospeo i telefonski razgovor Gibsona i njegove devojke Oksane Grigorijeve, tokom kojeg ju je vređao i pretio joj da će zakopati u bašti i zapaliti joj kuću.

Godinu dana kasnije pojavio se u filmu koji je režirala Džodi Foster, ali je film doživeo neuspeh, dok je ovog leta i njegov trejler za film "Blood Father" doživeo neuspeh.

foto Profimedia
foto Profimedia

Ešli Simpson je imala potencijala da postane veća zvezda od sestre Džesike, ali sve je palo u vodu 2004. godine kada je doživela fijasko dok je pevala uživo u popularnoj emisiji "Saturday Night Live".

Ešli je "otpevala" svoj hit "Pieces of me", nakon čega je trebalo da usledi druga pesma. Ali zbog tehničke greške prva pesma je ponovno krenula, čime je otkriveno da je Ešli samo "otvarala usta".

Nikada se više nije vratila na scenu.

foto Profimedia
foto Profimedia

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track