PONOVO NA SCENI: Neda Arnerić se vraća da slavi ljubav i život
Foto: Branko Brandrajs

Arnerićeva posle pada s terase opet radi

PONOVO NA SCENI: Neda Arnerić se vraća da slavi ljubav i život

Pop kultura -

Neda je povratila staru snagu. Uživam da igram s njom. Ovo je, slobodno mogu da kažem, njena najbolja uloga, kaže partner glumice Feđa Stojanović

Neda Arnerić se vraća na scenu pet meseci nakon dramatičnog pada s terase njenog stana! Glumica će izaći pred publiku 16. septembra i zaigrati u novom zemunskom pozorištu Karte blanš, u predstavi „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“, a pre tog dana obići će Srbiju. Čuveni tekst Milana Raleta Nikolića, ovoga puta u režiji Erola Kadića, odigran je samo četiri puta, a ovo će biti nov Nedin početak.

- Otvaramo sezonu posle svih neprijatnosti u Ćupriji, zatim putujemo u Novi Sad, Aranđelovac i Aleksinac, a u Beograd stižemo 16. septembra i 1. oktobra. Dobro smo, zdravi smo. Neda je povratila staru snagu. Uživam da igram s njom. Ovo je, slobodno mogu da kažem, njena najbolja uloga. Našli smo neki novi ključ i priča nije o ljubavi dvoje mladih, već o strasti koja se dogodi ljudima u poznim godinama. Ljubav nam se desi slučajno - objašnjava partner glumice Feđa Stojanović.Krajem godine, tačnije 22. decembra, navršiće se četiri decenije otkad nas je napustio Slobodan Đurić, koji je igrao u čuvenom TV filmu s Milenom Dravić.

- Naslovili smo tako i predstavu 40 godina posle. Veliko poštovanje imamo prema Mileni i Slobodanu. Soja Jovanović je ostavila dokument za sva vremena - kaže Feđa.Neda Arnerić je 8. maja pala s balkona svog stana, koji se nalazi na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru.

- Odlično sam. Sve će biti dobro. Život teče dalje - rekla Neda nakon nesreće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track