(FOTO) SRPSKE GLUMICE NA KOJE SMO PONOSNI: One su poznate i uspešne bez ijednog skandala i blama!
Foto: Dado Đilas, Aleksandar Jovanović Cile, Marina Lopičić

uvek u vrhu

(FOTO) SRPSKE GLUMICE NA KOJE SMO PONOSNI: One su poznate i uspešne bez ijednog skandala i blama!

Pop kultura -

Ove žene su se trudile da se zadrže u vrhu samo zahvaljujući onome kako rade na sceni i ispred kamere, skandali ih nisu interesovali. Ostale su poznate i omiljene kod publike iako nikada u javnosti nisu otkrivale prljav veš ili suvišne detalje o privatnom životu.

Anica Dobra

Glumica ima 53 godine i retko kada daje izjave za medije, jer smatra da mnogi preteruju kada prenose njene reči.

"Ja ne mogu da utičem na to što se piše, pa i ni na to da su me proglašavali seks-simbolom. Ako to danas piše, a ne verujem da piše, onda bi to bio prosto nekakav kompliment i ništa dalje od toga. Mislim da se to pisalo sa ciljem da me stave u nekakvu žižu. Ako je to doprinelo da se neka predstava više puta odgleda, onda sam zadovoljna - rekla je Anica za "Blic".

foto Dragana Udovičić
foto Dragana Udovičić

Branka Katić

Glumica duže od 16 godina živi i radi u Americi i udata je za reditelja Džulijana Farina sa kojim ima dva sina. Sledeće godine ćemo je gledati u filmu "Apsurdni eksperiment" sa Nebojšom Glogovcem i Srđanom Žikom Todorovićem.

foto Dado Đilas
foto Dado Đilas

Vesna Trivalić

Vesna (51) više od desetak godina, sa suprugom i sinom, živi u Dubaiju, i retko ima priliku da se bavi glumačkim poslom.

"Moj život je, kao i svake majke i supruge, gde god da živite. Posvećena sam porodici, a imala sam privilegiju da sam pre rođenja našeg sina, dvadeset godina radila. Zapravo, pred porođajem sam bila tako reći pred penzijom. Stvarno nisam htela da propustim nijedan vid odrastanja našeg deteta", rekla je Vesna Trivalić.

foto Marina Lopičić
foto Marina Lopičić

Sloboda Mićalović

Sloboda je nedavno na Venecijanskom filmskom festivalu fascinirala publiku na crvenom tepihu. Ima 35 godina i u braku je sa glumcem Vojinom Ćetkovićem od 2008. Kako je nje suprug objasnio njih dvoje ponekada "snose neke posledice koje nisu dobre po njih".

"Mislim na mešanje mnogih u naš privatni život. Nažalost, postoje razni ljudi. Neki vole da razbijaju takve ljubavi, radoznali su, a zli, pa se onda upliću, izmišljaju priče, afere i sve ostalo. Nas dvoje veoma vodimo računa u kojoj meri pričamo o tome", rekao je Ćetković.

foto Marina Lopičić
foto Marina Lopičić

(24 sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track