DILEMA ZBOG KOJE GORI INTERNET: 3 godine NIKO ne zna ko je na fotografiji! Liči na poznatog glumca!
Foto: Fejsbuk

Pokušajte i vi

DILEMA ZBOG KOJE GORI INTERNET: 3 godine NIKO ne zna ko je na fotografiji! Liči na poznatog glumca!

Pop kultura -

Nakon što se nakon tri godine "povampirila" stara fotografija ponovo su počel raskoli na društvenim mrežama da li se na njoj nalazi Bili Marej ili Tom Henks. Ova rasprava izgleda kao da nikad neće biti okončana.

Lora Dimišel Ros je 2013. godine u grupi na Fejsbuku "Razlozi za plakanje mog sina" objavila je fotografiju na kojoj drži sina uz slavnog glumca. Dete na fotografiji lije krokodilske suze, a glumac mu se pridružuje u tom neveselom raspoloženju.

Još tad je Lora uz fotografiju napisala: "Upoznao je Bila Mareja!"

Kako je ovih dana fotografija "iskočila" bez originalne objave, korisnici koji je ranije nisu videli, izbezumljeno su nagađali o kojem sezapravo glumcu radi.

Bi-Bi-Si je za svaki slučaj kontaktirao i Loru koja je bila izričita: "To je definitivno Bil!", a fotografisao je njen suprug Adam na takmičenju u golfu u Škotskoj.

"Bil je sjajan, duhovit i slika se s fanovima. Moj sin ga je samo jednom pogledao i počeo je da urliče. Ima još jedna slika na kojoj ne plače nego se smeška", rekla je Lora čiji sin Aleksandar je u to vreme imao osam meseci.

Kako bi i dokazala da se radi o Bilu, poslala je tu fotografiju s Marijevim potpisom Bi-Bi-Siju.

Lora je otkrila da joj je najdraži komentar ispod slike: "To je definitivno Tom Henks jer se pored njega nalazi njegova supruga", i dodaje da Henksa nikad nije upoznala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track