MARAJA KERI NE GUBI VREME: Pevačica našla novog dečka. Evo ko je teši nakon raskida sa milijarderom
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

MARAJA KERI NE GUBI VREME: Pevačica našla novog dečka. Evo ko je teši nakon raskida sa milijarderom

Pop kultura -

Pravi razlog iznenadnog raskida veridbe Maraje Keri i Džejmsa Pakera još nije poznat. Ipak, ovaj raskid koji je razbesneo producente rijaliti šoua koji je od decembra trebalo da prati život slavne pevačice, mogao bi da bude rezultat velike ljubomore.

Nakon što ju je australijski milijarder ostavio, pevačica sve više vremena provodi sa svojim plesačem Brajanom Tanakom koji je “označen” i kao najvažniji razlog Džejmsove ljubomore.

"Nastupajući u Las Vegasu, razvili su veoma prisan odnos", rekao je neimenovani izvor. Maraja i Džejms su u vezi su bili godinu i po dana, a verili su se nakon šest meseci. Njen portparol je rekao da se par u septembru posvađao tokom odmora u Grčkoj, i da se od tada nisu videli.

"Razlog nije to što je ona neverna, ali razlog nije ni to što troši mnogo novca. Njih dvoje pokušavaju da reše stvar, ali nisu sigurni da će nastavitivezu", izjavio je portparol.

Pevačica se nedavno požalila prijateljima da je Džejms nasilan i psihički nestabilan i da je ljubomoran na njenog plesača Brajana.

Parker je navodno potegao svoje veze i zabranio Brajanu ulazak u slavni hotel i kasino. Maraja je pre nekoliko dana viđena na večeri sa Brajanom Tanakom, a na prstu i dalje nosi veliki dijamantski verenički prsten koji joj je pokloni Džejms.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track