(FOTO) DVORAC ZA BEKAMOVE: Evo kako će izgledati novi dom Dejvida i Viktorije
Foto: Profimedia

Dinastija se seli

(FOTO) DVORAC ZA BEKAMOVE: Evo kako će izgledati novi dom Dejvida i Viktorije

Pop kultura -

Bekamovi su navodno rešili da kupe ogromnu vilu u Los Anđelesu sa čak 14 spavaćih soba i 27 kupatila.

Raskošno imanje je trenutno je u vlasništvu Petre Eklston, a ovo zadovoljstvo će ih koštati čak 200 miliona dolara. Britanski mediji pišu da su Bekamovi u potrazi za novim domom u Kaliforniji, pošto im je vila u Los Anđelesu u kojoj trenutno žive navodno premala. Radi se o kući koja se prostire na preko 1.200 kvadratnih metara, i koju su kupili u junu 2007. za "jeftinu cenu" od 18 miliona dolara.

Velelepna vila (Foto: Profimedia)
Velelepna vila (Foto: Profimedia)

Prošle godine je ovo imanje zvanično je stavljeno na prodaju, za skoro dvostruko veću cenu. Znate kako to biva, šta god Dejvid i Viktorija da dotaknu pretvara se u zlato. Ako je verovati glasinama, njihov novi dom u Los Anđelesu biće kuća koja je trenutno u vlasništvu ćerke Bernija Eklstona i njenog supruga Džejsa Stanta.

Prethodno je ovde živela Kendi Speling, udovica slavnog holivudskog producenta Arona Spelinga. On ju je izgradio osamdesetih godina, a Petra Eklston ju je kupila 2011. za 85 miliona dolara.

Kuća ukupno ima 110 prostorija, uključujući 14 spavaćih soba i 27 kupatila, kao i privatnu kuglanu, bioskop,vinski podrum, teretanu, solarijum, ali i sobu za pakovanje poklona. Da, dobro ste pročitali... izgleda da je ta prostorija neophodna pred novogodišnje praznike.

Petra je nadogradila privatni salon za masažu i frizerski salonom. Ukupno zauzima površinu od preko pet hiljada kvadratnih metara. U blizini se nalaze i raskošne vile u kojima su ranije živeli Soni i Šer, kao i čuvena Plejboj vila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track