Najnovije vesti

SAMO MUŽ JE ZNAO DA SAM UBICA: Nataša Ninković nije mogla da čuva tajnu!
Foto: Marina Lopičić

Poklekla

SAMO MUŽ JE ZNAO DA SAM UBICA: Nataša Ninković nije mogla da čuva tajnu!

Pop kultura

Glumica kaže da je suprugu Nenadu otkrila da je kao Natalija u seriji „Ubice mog oca“ počinila zločin o kome priča cela Srbija

Nema više tajni, ubicu kog je tražila cela Srbija igrala je Nataša Ninković.Proslavljena glumica umalo da odustane od angažmana u seriji „Ubice mog oca“, koju zajedno potpisuju Nataša Drakulić i Predrag Gaga Antonijević.Najbolja naša glumica- Prva sam dobila scenario u ruke. Ima možda od tada i dve godine. Imala sam zadršku kad je taj lik u pitanju, a novinari su to protumačili da nisam htela da igram. Suviše mi je bila mračna, a reditelju Predragu Gagi Antonijeviću rekla sam da ću igrati nešto drugo. Kad mi je poslao poslednju epizodu, više nije bilo dileme. Tokom pauze u Narodnom pozorištu dobila sam mejl i to počela da čitam. Zakasnila sam da izađem na scenu. Samo sam mu poslala poruku: „Da, da, igram“ - rekla je Ninkovićeva gostujući u magazinu „Oko“ na RTS.

Natašu ne iznenađuju uspeh i velika gledanost.- Naracija je dobra i način montaže. Vidim po reakcijama da mladi gledaju seriju jer mi na ulici prilaze studenti - pojašnjava prvakinja drame Narodnog pozorišta.Glumica nije mogla da ćuti o tome da je baš ona ubila svoju ćerku jer je bila ljubomorna na njenu vezu s kumom Kostom.- Znao je moj suprug Nenad Šarenac. Otkrila sam i dvema mojim drugaricama, ali su ćutale ko zalivene - zaključuje Ninkovićeva.Proslavljena glumica jedina je ulogu dobila bez kastinga jer je igrala u rediteljevom filmu „Spasitelj“. Antonijević govori za Kurir o tome šta će se dešavati s Natalijom.- Kompleksan lik zaslužuje našu najveću glumicu. Biće s tim karakterom još iznenađenja. Videćemo da li je tako kao što izgleda na prvi pogled - kaže reditelj s holivudskom adresom.Turbulentni nastavakU novoj sezoni pratićemo suđenje Nataliji Despotović, da li će preživeti ranjena forenzičarka Jelena, novi slučaj na kome će raditi inspektor Aleksandar Jakovljević, kao i da li će se on oženiti i dobiti sina.

Odmor s porodicomZA PRAZNIK U MAROKUNataša Ninković kraj serije nije dočekala u Srbiji. Ona je novogodišnje praznike provela u Maroku s porodicom. Nekoliko fotografija objavila je na društvenih mrežama.

Nećemo dugo čekatiNASTAVAK SE SNIMA U MAJUReditelj Predrag Gaga Antonijević uveliko radi s Natašom Drakulić na novim epizodama, a publika neće dugo čekati novu sezonu.- Kraj je takav da traži nastavak. U maju počinje snimanje novih epizoda - objašnjava Antonijević.

Ljubomir Radanov

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...