BILA JE BRILJANTNA I SVIMA NAM NEDOSTAJE: Džordž Lukas posvetio emotivni govor princezi Leji!
Foto: Profimedia

U znak sećanja na poznatu glumicu

BILA JE BRILJANTNA I SVIMA NAM NEDOSTAJE: Džordž Lukas posvetio emotivni govor princezi Leji!

Pop kultura -

Američki filmski režiser Džordž Lukas održao je emotivan govor u znak sećanja na američku glumicu Keri Fišer, koja je oživela lik princeze Leje u njegovim filmovima "Ratovi zvezda" opisavši je kao "snažnu, pametnu, duhovitu, odvažnu i žilavu" i rekavši za nju da je bila "jedna u milijardu".

"Ona je bila gazda. Bio je njen rat, i kada sam birao, rekao sam da želim nekog mladog da igra ulogu. Kada je Keri ušla, ona je bila taj lik. Nema mnogo ljudi poput nje. Takvih je jedan u milijardu. Za ovu odredjenu ulogu, ona je bila savršena", rekao je Lukas na dogadjaju u Floridi koji je organizovan povodom proslave Ratova zvezda.Fišer je preminula prošle godine nakon što je doživela srčani udar, podseća BBC.

"Bila je brilijanta, i očigledno će nam svima nedostajati, ali će uvek biti princeza koja je preuzela komandu i nikada se nije povukla", poručio je Lukas.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pored Lukasa, proslavi je prisustvovala ćerka Fišer, Bili Lurd, koja će se glumiti u novoj epizodi "Ratova zvezda", koja se u bioskopima očekuje u decembru ove godine.

"Moja mama, kao i Leja, nikada se nije plašila da kaže šta misli", rekla je Lurd.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track