VUJKE JE NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA SRPSKOG POZORIŠTA: Čuveni glumac je otkrio šta misli o Srpkinjama!
Foto: Damir Dervišagić

ŽENE SU MU STRAST

VUJKE JE NAJPOŽELJNIJI NEŽENJA SRPSKOG POZORIŠTA: Čuveni glumac je otkrio šta misli o Srpkinjama!

Pop kultura -

Pored Mime Karadžića, Dragan Vujić Vujke sa svojih 55 godina spada u red najpoželjnijih glumaca sa dasaka koje život znače.

Iako gazi šestu deceniju, on uspešno odoleva zahtevima da ode pred oltar, ali otkriva da su mu žene pasija i da s istim žarom kao kada je bio mladić uživa u društvu lepih žena.

A post shared by Dragan Vujić (@vujke_jack) on

Kroz šeretski osmeh priznaje da ga vrućine ne brinu, štaviše voli leto jer žene pokažu sve svoje atribute na ulicama prestonice.

"Borim se s ovim vrućinama kao i svi. U hladu ispod jasmina i uz neki osvežavajući hladan napitak svodim rezultate. Treba da se radi i nešto novo pa o svemu razmišljam. Bez obzira na ove vrućine, ja više volim leto jer se pojavljuju mlade lepe žene", kaže Vujke.

Glumac je otkrio i šta najviše voli kod lepšeg pola i kako ih zavodi.

A post shared by Dragan Vujić (@vujke_jack) on

"Ja sam kao automobil, idem na kilometražu. S ovoliko godina ja to sve više gledam sa strane i uživam, jer pored najboljih sportista, mi imamo najlepše žene na svetu. Zahvaljujući poslu, obišao sam dosta zemalja širom kugle i mi bez premca imamo najlepše žene. Njih treba gledati očima ovog Dorćolca kome nikada nije bilo dosadno da bude u društvu lepih žena", objašnjava glumac.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track