OTVORENO PISMO KEVINA SPEJSA: Izvinjavam se kolegi i priznajem da sam gej!
Foto: Profimedia

AMERIČKI GLUMAC IZNENADIO

OTVORENO PISMO KEVINA SPEJSA: Izvinjavam se kolegi i priznajem da sam gej!

Pop kultura -

Američki glumac i oskrovac Kevin Spejsi izjavio je da "užasnut" zbog tvrdnji da je seksualno uznemiravao tinejdžera pre nekoliko decenija i prvi put otvoreno rekao da je gej.

Glumac Entoni Rep koji ima ulogu u tv seriji "Zvezdane staze: Diskaveri", rekao je da se sprijateljio sa Spejsijem dok su nastupali na Brodveju 1980-tih.

Rep je naveo da je imao 14 godina kada je 1986. bio na žurci u Spejsijevom stanu. Tada ga je 26-godišnji Spejsi, pijan, navodno podigao "kao mladoženja mladu" i položio na krevet.

Spejsi je pokušao da ga zavede ali je Rep, kako je naveo, ipak uspeo da se oslobodi. Odlučio se da o ovome govori pošto se seksulano zlostavljanje u filmskoj industriji našlo u žiži nakon optužbi na račun producenta Harvija Vajnstajna.

foto: Profimedia

Dvostruki dobitnik Oskara objavio je na Tviteru da se ne seća susreta.

"Ako se jesam ponašao kao što je (Rep) rekao, dugujem mu iskreno izvinjenje za ono što bi bilo izuzetno neprimereno ponašanje u pijanom stanju i žao mi je zbog osećanja koje je, kako je opisao, morao da nosi sve ove godine", naveo je Spejsi.

Spejsi (58) je sinoć na Tviteru govorio i o svojoj seksualnoj orijentaciji.

"Kao što znaju moji najbliži, u životu sam imao veze i sa muškarcima i ženama. U životu sam i imao romantične susrete sa muškarcima i sada biram da živim kao gej muškarac", navodi se u poruci holivudskog glumca.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja