RADO SMO GA GLEDALI: Zvezda serije Enturaž optužen da je čak dva puta zlostavljao koleginicu!
Foto: Profimedia

RASKRINKAN

RADO SMO GA GLEDALI: Zvezda serije Enturaž optužen da je čak dva puta zlostavljao koleginicu!

Pop kultura -

Kevin Spejsi je optužen da je pokušao da obljubi svog kolegu koji je tada imao samo 14. godina, a sada još jedan skandal potresa Holivud i to žestoko!

Džeremi Pivena, popularnu zvezda iz serije "Entourage" koja je bila hit u Srbiji, koleginica Ariana Belaman optužila je da je dva puta pokušao da je seksualno napastvuje, jednom na samom setu, drugi put u Plejbojevoj vili.

"Hej Džeremi Piven, sećaš li se kad si na snimanju serije zgrabio moje grudi na kauču bez pitanja?", tvitovala je Ariana Belaman.

Ona je objasnila da je pokušala da pobegne, ali on se nije zaustavio.

"Sećaš li se kada sam pokušala da pobegnem i ti si me zgrabio za guzu pogledao se u ogledalo i rekao kako bismo bili lep par?"

Ovim povodom se oglasiila i ekipa iz HBO-a koja je radila seriju "Entourage" i oni u svom saopštenju tvrde da do sada nisu čuli za ove optužbe.

"Danas smo prvi put čuli o navodima Ariane Belamar o Džesonu Pivenu. U našoj firmi je nula tolerancije za seksualno uznemiravanje. Svako ko doživi seksualno uznemiravanje trebalo bi to da prijavi, mi te žalbe uzimamo za ozbiljno", naveli su oni.

(Kurir/Blic, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track