NA RATNOJ NOZI: Zvezda serije Seks i grad je poslala podršku koleginici za preminulog brata ali ovom UŽASNOM odgovoru se nije nadala!
Foto: Profimedia

ŠOK

NA RATNOJ NOZI: Zvezda serije Seks i grad je poslala podršku koleginici za preminulog brata ali ovom UŽASNOM odgovoru se nije nadala!

Pop kultura -

Kanadska glumica Kim Katral (61) je pre nekoliko dana ostala je bez voljenog brata.

Mnogobrojni prijatelju pružili su zvezdi filma "Seks i grad" veliku podršku. Međutim, kada je to probala da uradi nekadašnja koleginica Sara Džesika Parker, dobila je užasavajuć odgovor.

Naime, mnogi su pomislili da nešto ne štima u odnosu dve koleginice kada je Kim odbila da snimi treći deo popularnog filma, a potom rekla i da njih dve nikada nisu bile prijateljice. Iako je Sara tada izjavila da joj je Kim ovom rečenicom slomila srce, usledio je novi šok.

foto: profimedia

"Ne treba mi tvoja ljubav i podrška u ovom tragičnom momentu Saro", prvo je napisala Kim, a potom i obrazložila:

"Majka me je danas pitala: "Kada će nas Sara Džesika Parker, taj licemer, ostaviti na miru?" Tvoje kontinuirano guranje je za nas veoma bolan podsetnik koliko si bila zlobna tada i sada. Daj da ti razjasnim stvari (ako do sada već nisam): Ti nisi moja porodica, nisi mi prijatelj. Zato ti pišem poslednji put da prestaneš da eksploatišeš našu tragediju da pokažeš kako si "dobra osoba", napisala je ona.

foto: profimedia

Kurir.rs, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track