GENERAL BEZ ČINOVA: Sutra premijera spota Tonija Cetinskog !
Foto: Paolo Gentilini

NOVO

GENERAL BEZ ČINOVA: Sutra premijera spota Tonija Cetinskog !

Pop kultura -

Premijera novog video spota za pesmu „General bez činova“ s novog albuma Tonija Cetinskog „Kao u snu“ održaće se sutra, 14. aprila, dok će premijerno nove pesme publika moći čuti 26. i 27. aprila u Sava Centru.

Snimanje video spota za pesmu „General bez činova“ održano je u Rovinju, u napuštenoj fabrici Obrada, a novi video spot potpisuje mladi rovinjski reditelj Paolo Đentilini.

Reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu, Londonu i Los Anđelesu, zadužen je za celokupni vizuelni koncept novoga albuma „Kao u snu“.

foto: Paolo Gentilini

“Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo raditi zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Jako mi je drago da je produkcija video spota bila u mom rodnom kraju, te da su svi učesnici bili iz Rovinja i šire okoline“, ističe Toni o saradnji s Paolom Đentilijem.

O snimanju spota Đentilini kaže „Kao u snu“ je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam hteo postići za spot „General bez činova“ a da ne izgleda kao tipičan muzički video. Za potrebe snimanja spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime i adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita.“

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track