ČUDESNA SUDBINA DŽENAN ERGUDER: Turska glumica doživela PAKAO! Nakon nasilja pronašla sreću kakvoj se NIJE NADALA (FOTO, VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

ON JE LJUBAV NJENOG ŽIVOTA

ČUDESNA SUDBINA DŽENAN ERGUDER: Turska glumica doživela PAKAO! Nakon nasilja pronašla sreću kakvoj se NIJE NADALA (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Turska glumica Džanan Erguder bila je udata za američkog reditelja Krisa Burka. Par se razveo 2008. godine, jer se glumica zaljubila u kolegu Tardua Florduna. Sve se to dešavalo na setu serije "1001 noć", ali je njihova ljubav ostala u senci jedne druge koja je silno uzburkala javnost. Naime, na istom tom setu, vezu su započeli Berguzar Korel i Halit Ergenč koji se odmah razveo od supruge Gizem Sojsaldi nakon godinu i po braka.

Iako je Džanan bila silno zaljubljena, agresivna priroda Tardua Florduna razorila je njihovu vezu, kao i svaku pre toga. Razišli su se 2013. godine, nakon što je Džanan dobila teške batine od svog partnera.

No, izgleda da je sudbina sada nadoknadila sav bol i gorčinu koju je glumica doživela u toj vezi! Njen sadašnji suprug Kenan Edže je nežan muž i otac, i za njega se ne vezuju nikakvi skandali a još manje nasilje u porodici.

Džanan i Kenan postali su roditelji slatkog dečačića kome su dali ime Demir. Iako je beba stigla još 31. marta, tata Kenan je tek ovih dana objavio radosnu vest.

(Kurir.rs/Lepaisrecna.rs/Foto: Youtube screenshot)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track